TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

🔊🔊YÜKSEK PUAN ALAN ARKADAŞLARA SESLENİŞ ALANI 🔊🔊

KPSS
    🔊🔊yüksek puan alan arkadaşlara sesleni̇ş
    3
    8
    715
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • hayırlısı035
      hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Beğendiğim bir ileti paylaşmak istiyorum:
      ''sayın yüksek puanlı adaylar ilan tarihlerini revize ettirmek için harcadığınız enerjiyi kadro isterken de görmek istiyoruz.''
      ALINTI TWİTTER: Anıl ( @faitdu_prince )

NOT: Yazım yanlışı varsa uyarın.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • onuktekin
        onuktekin @hayırlısı035 Son düzenleyen: onuktekin

@hayırlısı035 Twitter'daki bu laf göndermeler çocukça geliyor. Kime diyecekse doğrudan dese daha doğru bence. Kim hangi hesapla katılıyor bilmediğini düşünürsek birini hedef aldığı bariz.

Fortis fortuna adiuvat

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • hayırlısı035
          hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin Bence sadece birini hedef almıyor bence. Azımsanmayacak sayıda İİBF'li böyle davranışta bulunuyor. Telegram gruplarda veya etkinlik zamanında bazı İİBF'li sadece belli etkinlik yapılsın diye uğraşıyor. Hatta bazıları o etkinliği yapıldığın ya birkaç twit atıp gidiyor ya da hiç katılmıyor. Bu durumu eleştiren etkinliklere öncü arkadaşımız hesabın kapattılar.Eleştirinin bir kısmı aşağıda
          👇 👇 👇 👇
          alt metni
          Zamanında etkinlere katılmayan bazıları ben whatsapp grubunda eleştirince tartışma çıktı. Sonra öğretmenler gene ek atama aldı bizim İİBF'liler bakakaldı. Maalesef bu durum aynı devam ediyor....

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • onuktekin
            onuktekin @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 bu olayı biliyorum. Burada söylenen şeyler doğru.
            Bu olay daha başka. Adil olan erteleme olması diyemiyorlarsa kimseye bir şey deme hakları yok. Erteleme isteyenlerden tanıdığım etkinliklere katılan çok kişi var. Çoğunu böyle tavırlar soğuttu. Bakan değişimi başvuru bitince olsa ve sınav iptal olsa bu kişiler, sınava aynı gün diye başvuru yapmayanlara kader mi diyecekti? Bu olayda neden bir olunmadı? Adil olan işine gelmiyor diye susan bir çok kişi var. Böyle bir olunması zor. İşe girenler böyle sebepler yüzünden desteğe devam etmiyor. Diyecek daha çok şey var ama tespitten öteye gitmiyor.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • hayırlısı035

5 il de hikayeymiş anladık. Sayılar bu kadar azken ve atananlar da başvuruyorken işimiz çok zor. Şartlari biz hep birbirimiz için zorlaştirdik zaten. Millet gitsin 70li puanla ögretmen olsun biz de birbirimizn kuyusunu kazalim anca. En iyi bildigimiz bu cünkü.
              ALINTI TWİTTER: Butimar ( @butimar_k )

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • C
                churcill Yasaklı @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 hocam yanlız öğretmenlikteki puanlar a grubundan biraz farklı örnek turkce öğretmenlik puaninda birinci 86 puan aldı a grubundaki gibi direk 100e tamamlanmiyor o yüzden puanları düşük duruyor kaldı ki guy 75-76lara kadar gelmiş yani çok da yüksek değil

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • hayırlısı035

Şu daha önce atanan arkadaşlar sizin hakkınız yenildiğinde hakkımız yiyiliyor atananlar niye başvuru yapıyorlar hakkımı helal etmiyorum diyenler vardı ya işte onlar sizlerin öncekilerden bir farkınız kalmadı ve binlerce kişinin hakkına girdiniz haklarını helal etmezler bilesiniz.
                  ALINTI TWİTTER: Rıdvan  ( @Rdvnolhn )

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • hayırlısı035
                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @churcill Son düzenleyen:

@churcill Branştan branşa değişiyor hocam. Kardeşimde türkçe öğretmeni olmasından biliyorum. GK-GY puanlarımız aynı olmasına ve alan puanı sadece yarım puan farklı olmasına rağmen ilk senenin ilk atamasında batı iline atandı. Ben ise 2,5 sene içinde göç,belediye ve valilik ilanları girip çıkıyorum. İnsallah guy sınavı başarılı olurum da rahatlasam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • 1 / 1
                    • İlk ileti
                      Son ileti