Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paretowilfredo hocam meslek tanıtım linki var mı acaba ?
-
94 altı zor
-
P24 92.4 le bir umuttur yaşamak diyeceğiz...
-
95 ile basvuru yapacağım. Hiç bilmediğim tanımadığım bir kurum. Hmb ve diğer uzmanliklardan farkı nedir ki acaba?
-
Kurum hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@adanali01 Aynen hocam 90’a gelmiyor, 91’e de gelmiyor bazen 92 ile de olmuyor sizin dediğinizi düşünüyorum 100 almak gerekir galiba
-
Meslek ile ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba ? Merkez uzmanlık kadrosunda mı oluyor
-
@ekonometrisyen evet hocam merkez uzmanlık çok iyi bir meslek maaşıda baya güzel ve kurum inanılmaz rahat toplamda 350 kişi falan çalışıyor..ben bir ara kurumda personel olarak çalışmıştım ordan biliyorum
-
Aman almayın 50 kişi falan ekmek yemesin. 90 a puanıma gelmez diye düşünüyorum ne günlere kaldık. Min 93 civarı kapatır
-
@mervenil teşekkür ederim acaba geçen yıllarda kaçla kapatmış bilginiz var mı
-
Ne kadar düşer acaba?
-
+94.5 kapatır.
-
@ekonometrisyen en son alımdaki puan türleri farklıydı sanırım 15 kişi almıştı en son..yanlış Hatrlamıyorsam 92 ile kapatmıştı ama o zaman bölüm bazlı almıştı..ama yinede netten bir bakın yanlış yönlerdirmiş olmayayım
-
@mervenil tamamdır çok teşekkür ederim ️
-
Kpss açıklandığı gün 91-92-93-94 puanlarım olduğunu görünce oh dedim şimdi kurumlar düşünsün ama nerde bu puanlar bile yetmez olmuş ne günlere kalmışız
-
@churcill eskiden 80 ler çok iyi puanken şimdi 91 92 ler normal puan bundan 4 5 sene sonra çalışan ibbfli tahmin ediyorumda heralde 90 altı hiçbir kurum kapatmazallah kolaylık versin ilerdekilere
-
@adanali01 valla sakin bir şehirde guy yazıp çekip gitmek en iyisi ömür geçti böyle hesap kitap yapmaktan
-
93 e gelmez mi diyosunuz şimdi dosttlar
-
P4 ile başvurabiliyoruz değil mi sıkıntı yok
-
@churcill onuda kazanabilirsek oda var yok sınavdı mülakatı referansti oda olamayabilir ibbf bölümü hayatımda gördüğüm en saçma bölümmüş ama bilemedik