2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar , biyometrik fotoğrafı yapıştırıp yolluyoruz değil mi ?
-
@hayek uluslarasi iliskiler denklik almiyor yani degilmi hocam
-
ilkokul bitirme yılını nereden öğrenebilirim arkadaşlar iki yıl arasında kaldım hatırlayamadım
-
@ayyıldız18 evet vesikalık fotoğrafınızı da mail adresine yollamanız gerekiyor
-
@kaymakam1842 bende bulamadım lise mezuniyetimden geriye sayarak yazdım umarım doğrudur
-
@md1234 Hocam vesikalik fotografi gonderirken dosya adi kismina ne yazmamiz gerekiyor ?
-
@m-e-s-k, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@md1234 Hocam vesikalik fotografi gonderirken dosya adi kismina ne yazmamiz gerekiyor ?
Tc numaramızı yazıyoruz adımı yazmadım sanırım yeterli olur
-
@md1234 teşekkür ederim
-
Arkadaşlar fotoğraf gönderirken TC kimlik numarasını Konu ya mı yazıyoruz?
-
@çetin dosya adı tc kimlik no
-
Sürekli masraf snava gir para ode evrak yolla foto cekin biktim usandim 4.mulakatim olacak bu sefer kargoyu karsi odemeli gonderdim ins kabul ederler yoksa girmeyecem mulakatada
-
Merhaba arkadaslar benim özel bir sorum olacak beim ocak ayinda askerlik tecilim sona eriyor ve mart gibi askere gitme durumumu var. Eger mulakati kazanip adayliga cagirdiklarinda askerde olursam ne olur ?
-
@samatta :)) karşı ödemeli güzelmiş
-
@md1234 hocam sağolasın, bugün ptt'den gönderdim hakkımızda hayırlısı. Göndermeyen arkadaşlar varsa bir an önce göndermeli yoğunluk çok fazla var.
-
Cv’ye yapıştırdığım fotoğrafla elektronik ortamda yolladığım fotoğraf farklı olsa sıkıntı yaşar mıyım arkadaşlar?
-
arkadaşlar evrakları elden teslim edemiyor muyuz?
-
@herseye-rağmen hayır almıyor
-
@hayek arkadaşlar bence biran önce gönderin Allah korusun bir aksilik çıkar kargoda falan telafi şansınız olur en azından. 3-5 belge alt tarafı yarım günde hazırlanır.
-
@hayek cuma gec olur mu acaba
-
@menekşe yok ben de cuma postalicam en gec 2 gune gider