2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@pisagor Aynen hocam.
-
arkadaşlar birbirimizin üzerine gitmeyelim, sakin kalmaya çalışalım, biliyorum zor, hepimiz stresli ve heyecanlıyız.Burada duyumu olan arkadaşlar bizimle paylaşmaya çalışıyor.Geçen yıl da @108-Dönem sonuçlar açıklanmadan yaklaşık 1 saat önce bilgi paylaşmıştı. Açıkçası ben duyumu olan arkadaşlardan bizimle paylaşmasını bekliyorum
-
@ömermuhtar hocam dağilalimmi sizin düşünceleriniz önemli
-
Soru sormak yasak mi ? Kimse dokunulmaz degil ,benimde duyumlarina guvendigim arkadaşlar var @108-Dönem gibi . daha dikkatli ve özenli olunmalı herkes stresli çünkü ,esrarengiz konusmanin anlami yok.
-
Battle of references haha
-
@herseye-rağmen hocam naçizane düşüncem açıklanmaması için bir sebeb yok o yüzden 1-2 saat daha strese girmeden beklenebilir. Bu arada benim tahminim hâlâ 26 Şubat veya sonrası.. Hakkımızda hayırlısı..
-
@ömermuhtar peki hocam bakanlıkta bir hareketlilik var mı?
-
@ömermuhtar anladım hocam benimde tahminlerim o yone gitmek üzere ..hayirlisi artık napalim tskurler hocam
-
@miadayı hocam hareketlilik hususunda herhangi bir bilgim yok maalesef olan arkadaşlar yazar umarım..
-
Hakedenler kazanır inşallah.
-
Ya yazmayayım dedim dedim ama dayanamadım. Bu gece açıklanmaması için bir sebep yok. Bu sene her şey hızlı ilerliyor. Bir sonraki alım da erken olacak muhtemelen. Sadece sabırla bekleyin. He oldu da bu gece açıklanmadı bu da bakanlığın takdiridir. Ama siz yine de saat 11-12 civarı gözünüzü başkente çevirin. Allah'a emanet hayırlı sonuçlar alınması dileğiyle. (Not : Tahmin+duyum) aciklanmayadabilir.
-
arkadaşlar bugün açıklanmaz. keyfinize bakın.
-
@samatta dilinin altındaki baklayı çıkarsan hocam..
-
Değerlendirmeler bitmedi daha bence.
-
@hayek bence de bu gece açiklanmasi için bir sebep yok..
-
@Daywalkerss hocam yok mu söyleyeceğiniz bir şey?
-
Tahminim bu haftasonu adaylar üzerinde çalışılır haftaiçi değerlendirme yapılır en erken cuma açıklanır. Ama sadece öngörü duyum değil.
-
Forumla alakam yok ama olay Şeye döndü. Açıklanırsa Benim duyumum tuttu. Açıklanmazsa can sağlığı
-
@discotheque açıklanması için bir sebep var mı
-
@maer bu aksam aciklanmasi icin hic bir veri duyum yok ki:))