2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@discotheque süreç her türlü uzayacak zaten o kesin. Hayırlısı olsun
-
@atlantiss23 hayirlisi olsun
-
@discotheque Insallah
-
@m-e-s-k o otomatik bildirim hocam mülakatınız geçerli olacak çok yüksek ihtimalle. Yeni sıralamada mülakatı kazandım diyebilmek içinse ilk 400 e girmiş olmak gerek yalnız. Mesela 421.ydim diyelim 402 403 falan kurtarmaz 400. Olmam lazım en az. İptalden kaynaklı küsüratlar dolayısıyla 400. İle aynı puana sahip aday sayısı çok çok az olacaktır zaten.
-
@discotheque Benim ilk sıralamam 351'di gecen hafta salı günü de mulakata girdim...
-
@avşar-beyi Hocam tam anlayamadım biraz daha açık anlatabilir mısınız
-
@m-e-s-k yeni kisiler mulakata girer, sizin mulakat gecerli..
-
@discotheque Nasipse olur hocam her şeyin hayırlısı artık..
-
@m-e-s-k hocam siz mülakata girdiğiniz için hakkınız korunuyor. Değerlendirilirsiniz yani yine. ÖSYM sayfasındaki sıralama ise yeni gelecek arkadaşlar için önemli artık. Mülakata girdiniz ama 500. Sıraya gerilediniz önemi yok. Ama 500. Arkadaşin mülakata katılmaya hak kazandım diyebilmesi için ÖSYM sıralamasına göre başarı elde etmesi gerek yani minimum 400. Olması gerek.
-
@avşar-beyi Teşekkür ederim hocam sagolun.
-
@aslanturbey yeni kazanmış arkadaşlara hayırlı olsun, yatıp kalıp bilirkişiye dua etsinler. Hakkımızda hayırlısı
-
@cavenecadas Mülakata veya sınava katılmadım fakat böyle bir uslup hiç doğru mu? Hatalı bir soru var ve mülakata girmeyi şuan hak edenler " asıl hakedenler". Bence yanlış soru dolayısıyla sıralamaya girmeye hak kazananlar bu durum için sizin tabirinizle " yatıp kalkıp dua etmeli." Yanılmıyorsam bir elin parmak sayısını geçmeyecek alan sorusu hazırlayanlarda nasıl böyle bir hatalı soru yazabiliyor bu da düsünülmeli.
-
Hocam siz dedikten sonra çok hareketlendi buralar, yeterli mi bu kadar hareket
-
@sokrates12 ben arkadaşa cevaben bir yazı yazdım üzerinize alınmayınız. Sağlıcakla kalın
-
Beyler bayanlar burda herkesin hakkina saygi duymak lazim artik birakin tartismayi mulakata girecek kardeslerime basarilar dilerim..
-
-
İptal olan hangi soru acaba ?
-
@109-dönem üstad böyle bir hareketlilik dilememiştim ama hakkımızda hayırlısı olsun harekette bereket vardır
-
@dlkaptan arz şoku
-
@atlantiss23 eyvallah hocam.