2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
1-İlçede neden kaymakama ihtiyaç var ?
2-Deprem sonrası vali vatandaşa çalışma yükümlülüğü getirebilir mi? Hangi yaş grubu çalışabilir ? (Para, mal ve çalışma yükümlülüğü durumu)
3- Kentsel dönüşüm nedir, neden yapılmaktadır?
4-Belediyeler arsa ve konut üretimi yapabilir mi? -
@e-dantes teşekkürler kardeşim hayırlısı olsun hakkında
-
@avşar-beyi aynı kefeye koymadım.siz nasıl gözünüzün önünde referansla görüşmeye gidenlere kırılıp gücendiyseniz hazmedemiyseniz,bende mülakata girip çıkmış ama sadece o gün yaşadığı bir olayı paylaşıp,soruları paylaşmayan birisini gördüğümden dolayı bir nebze de olsa benzetme yaptım.soruları söylemek zorunda değilsiniz elbet ama paylaşsanız hoş olur,siz bilirsiniz.
-
@fetih1453 hayırlısı olsun hakkınızda teşekkürler
-
@erdogan1 İkisinin arasında ne tür bağlantı var anlayamadım. Torpille bunun bir nebze bile ilgisi yok. Kaymakamlık mülakatında sorulan soruların tipi belli. Her yıl benzer sorular soruluyor. Kaldı ki sadece buradaki bilgilere bakarsak ben de burada gördüğümden başka bir şey görmeden girdim mülakata. Hatta eşitlik anlamında bu soruları söylememek tutarlı bir davranış olur. Söyleyene, anlatana da saygım var.
Genel çerçevede alanınızla ve mevzuatla ilgili sorular geliyor. Yüksek lisansınız, doktoranız varsa ya da bir kurumda çalışıyorsanız oradan da sohbet açılabilir. Mülakatın nasıl devam edeceği size ve komisyondaki havaya bakıyor biraz da. -
@frank-castle ilgi yok,benzerlik var.teşekkürler
-
@frank-castle hocam mesele eşitlik meselesi değilki. ben de mülakat sorularını soylemek istemeyene saygı duyarım ama ozman başklarının soylemesini beklmeyecek
-
Dostlar ancak müsait olabildim. Bölüm işletme ,sorular : 1- vergilemeyi sona erdiren durumlar ve zamanaşımı süreleri( tarh ve tahsil ) 2-Türev piyasalar nelerdir 3- memurları yargılama ile ilgili ayrıntılı sorular (4483) 4- kanun ve parlemento kararları ,şekli kanunlarla ilgili sorular. Hatırladığım bunlar , hepinize başarılar.
-
Şükür, mülakatı verdik...
-kapitalizm nedir etkileri nelerdir?
-Filistin İsrail sorunu ve İngiliz etkisi konusunda bilgi veriniz?
-İdari işlemin unsuru nelerdir?
-İdari yetki, yetki gaspı?
-Özelleştirme kanunundan Özelleştirme yöntemleri vs.
Herkese Başarılar dilerim.. -
Dostlar banada polisin zor kullanma yetkisi
Belediye nasıl kurulur ve kurulamayacak yerler
Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkında çeşitli sorular soruldu.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını eylesin -
Bu sene süreç sorunsuz ilerliyor. İnşallah sonuçların açıklanması da uzun sürmez ve hak eden 100 kişi listede yerini bulur.
-
@hansmorgenthau hocam tahminen ne kadar süre sonra açıklanır yada kimsenin tahmini varmi
-
mülakata girerken odadaki bey bu sene çok uzun sürmeyecek açıklanması demişti. ayrıca ekim kasım gibi bir sınav daha olacak dedi
-
@maer Konu tamamen eşitlikle ilgili. Daha doğrusu yaratılan eşitsizlikle. Benim boruların paylaşılması gibi bir beklentim de yok. Kimin beklentisi varsa ona söyleyebilirsiniz.
-
@erdogan1 Göze soka soka referansların daha doğrusu torpilin yapılmasını dile getirip kızmakla, kınamakla bu konunun bir benzerliği yok. Bu konuyu dile getirmemin üstüne yazdığınız için üstüme alındım bunu. Benim mülakat soruları paylaşımı isteğim de olmadı. Kimseye paylaşmadığı ya da paylaştığı için bir şey de demedim.
-
@ceterisparibusss hocam ne zaman açıklanır dersiniz bir tahmininiz var mı?
-
Whatsapp gruplarında özellikle 21 Ocak’tan beri giren herkes soruları paylaştı arkadaşlar soru paylaşmama durumu yok, paylaşılmayan soru kalmadı ki.
-
Mülakat sonuçlarının olağanüstü bir durum olmadığı sürece geçen yılki gibi bir sürede açıklanmasını bekliyorum.
-
Sosyal devlet nedir?
Belediye meclisinin görevi?
Belediye ruhsat vermesi toplu taşıma ruhsat usulü?
İmar Planlarını kim hazırlar(BŞB ve diğer belediyeler)?
Çevre düzen , nazım imar ve uygulama imar planını hiyerarşik olarak sıralayınız?
Önleyici arama nedir?
Umuma açık istirahat alanı nereleri kapsar?
Dağlık-Karabağ ile ilgili mevcut durum?Başarılar dilerim arkadaşlar.
-
@ceterisparibusss İnşallah dediğiniz gibi olur.