2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@discotheque ben yanlış okumuşum "açıklanmaması" gibi anladım çok özür dilerim
-
bakan beyin hesabından twit atıldı acaba bakanlıkta çalısıyorlarmıdır bir umut işte baktım da öyle gec saatlerde twit görmedim böyle konularda
-
@siyahadam Reis hoşgeldin mülakata girmedim ama takip ediyorum hocalarımızın heyecanını. Bana yazılı sınavın açıklanacağı zamanın heyecanını hatırlattın
-
@siyahadam ın dediklerine güvenebilirsiniz. Yazılı sınav duyumları doğru çıkmıştı. Sınav sonucu heyecanıyla o zaman da çok tedirgin davranmıştık hatırlarsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. @Daywalkerss ı da soruşturun.
-
Sakin olun arkadaslar bir yazalim dedik 10 msj gelmis duyummu var diye :)))
-
@samatta var mı cidden ?
-
Bugüne olan inancım bitmiştir, herkese hayırlı geceler
-
Defaatle söylediğim gibi bugün de açıklanmayacak beklentiye sokup insanları yıpratmayalım ayrıca liste hazır gibi laflar bana uzak geliyor çünkü salı günü değerlendirme aşamasında diye bizzat duymuştum velhasıl sabırla duayla bekleyelim (mesajlara istinaden yazdım)
-
@hpolitics 434 kişınin aldığı mulakat puanı gözükür mu yoksa ilk 100 listedeki mülakat puanları mi gözükür ?
-
@samatta duyum var mı hocam:))
-
Yani kazanamayan aldığı mulakat puanıni görebilir mi ?
-
haftaya yeni bekleyislere hayırlı hafta sonlariniz olsun
-
@yunusemrex3521 bilgi edinmeden yaz alirsin cevabini
-
Torpili olmayanlar heyecan yapmasın sonuç belli . Ama ilk 10 da olup mülakatta sesi titremeyen aşırı heyecan yapmayan ve güvenlik soruşturmasına takılmayan varsa referansı olmasa bile heyecanlansın.
-
@samatta, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Torpili olmayanlar heyecan yapmasın sonuç belli . Ama ilk 10 da olup mülakatta sesi titremeyen aşırı heyecan yapmayan ve güvenlik soruşturmasına takılmayan varsa referansı olmasa bile heyecanlansın.
Bu arkadaşlar ne zamana heyecanlansın
-
@samatta senin cevabına göre yazmıyor
-
@samatta ilk 20 de olanlar ne yapsın ?
-
Sadece kazanan 100 kişinin puanları görünüyor kardeşim
-
@hayek, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Tahminim bu haftasonu adaylar üzerinde çalışılır haftaiçi değerlendirme yapılır en erken cuma açıklanır. Ama sadece öngörü duyum değil.
Neye çalışılıyor acaba?
-
@m-e-s-k teşekkürler kardeşim sağol