2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@müezza, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Mülakat sürecini bütün detaylarıyla anlatabilecek birisi var mıdır acaba
Hocam biraz tadını çıkart bence. Yol uzun, çok konuşacağız bu konuyu.
-
@müezza sağlam bir referans bulabiliyorsanz keyfinize bakın bulamiyorsaniz yine keyfinize bakin referansz bir kisi girer oda 1.geri hepsinin dayisi vardir nihai liste aciklannca soy isimlere bakin yada rasgele birini sosyal medyada aratin anlarsnz olayı.
-
@samatta
dur hocam sonuçlar yeni açıklanmış. millet kazanmanın sevincini yaşasın az tadlarını kaçırma -
@KamuAdayı tabi bileginin hakki ile yazili snavi kazanmakta guzel bir gurur ama gercekler orda duruyor hocam
-
Hepimize hayırlı olsun. Bugün keyfini sürelim. Sonra mülakat süreci hakkında tecrübelilerden bilgileri bekliyoruz.
-
@icon ben daha yazmam gecen seneyi yazayimda istifade edilsin komisyonda 3 kisi vardi bu senede ayni kisiler olacak degismedi tabi mulakata degismez ise iller idaresi baskani iktisat soruyor teftis kurulu baskani anayasa hukuku personel genel mudurude idare hukuku soruyor
-
Hiç doğu karadenizli olmayıp ve referanssız giren oldu m bu mesleğe? Beşir Atalay dönemini pas geçiyorum.
-
Referans muhabbetini açmaya sizi memurmu kıldılar kardesim ilk günden kazananların morali bozulacak falanmı sanıyorsunuz?
-
Dostlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ediyoruz sizleri, 72,75 puan almayı başaran varsa aranızda sıralamasını belirtirse çok memnun oluruz. Umarım mülakat sonucunda da hayırlı ve güzel haberlerinizi bu platformdan iletirsiniz. Yeni sınavla ilgili duyumları da es geçmeyin, beklemedeyiz Bir de puan ve sıralama yazarsanız memnun oluruz.
-
@gpale 1. Olan tandik var o girdi
-
dostlar 80 üstü puan alan varsa özelden de olsa yazarsa seviniriz. Sanırım 25 kişi ve altında 80 puan üstünde alan sayısı?
Arkadaşlar kaç puan alan kişi kaçıncı oldu diye merak edenler için; https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/2020-kaymakamlik-sinavi-puana-gore-basari-siralamasi-nasildir-h11847.html
-
77,5 puan ile 79. oldum. Herkese başarılar. Bilgilerini paylaşacak arkadaşlara da (yukarıda paylaşan arkadaş dahil) teşekkürler.
-
Herkese iyi günler.
Bu forumdaki ilk iletimi atıyorum.
Hepinizi yürekten kutluyorum.
Bu nevi bir başlık altında sizin gibi emekle yoğrulmuş yıllar geçirmiş değerli insanlarla olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Allah utandırmasın. -
arkadaşlar kazananları gönülden tebrik ederim.şükür ben de içerideyim,mülakat tarihleri ne zaman olur tahminen
-
Hayırlı olsun kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
@Antimülakat 72.75 sıralama 397
-
@terasus33 eyvallah hocam dahil ettim. Bir arkadaş özelden yazdı sağolsun
-
Puan 77.25
Sıralama 89 -
Puan 80,5 sıralama 21
İlk mülakatım Hayırlı olsun hepimiz için. -
@terasus33 Hocam yalnız benimde 72.75 puanın sıralama 397 eminmisiniz