GUY İstanbul
-
Arkadaşlar tercih hakkı bitti. Bundan sonra her il kendi içinde ayrı taban puan olarak değerlendirilecktir. istanbul yazanlar , istanbul için yarışacak arkadaşlar bu başlık altında toplanalım.. Hak eden 250 kişinin istanbulda işe başlaması dileğiyle... Haydi Bismillah....
-
Kim kac puanla kacinci siraya yazdi arkadaşlar? Genelde son tercih boşta kalmamak icin yazildi soylentisi cok fazla dogruluk payı var mı acaba
-
@marjinalmaliyt57 78 ilk tercih, ist. Dusuk kapatacak hesaplarima gore, inşallah, yoksa duman olduk
-
79.5 puanla ben ve bir arkadaşım ilk sırada yazdık eğer 80 üzeri yapan arkadaşlarımızın bir kısmı memleketlerini ve çevre illeri yazdığı doğruysa bence istanbul 77-78 i görecektir
-
@marjinalmaliyt57 83 puanım var 2ye yazdım ilk sıraya memleketimi yazdım.
-
Arkadaşlar tahminim şöyle.. Çoğu kisi istedigi yerleri yazdi sonada garanti olsun diye istanbulu 5. siraya yazdi , ve çoğununda istanbul gelmeden diğer yerler gelicektir. bu yüzden bende 80'nin altıni görücegini düşünüyorum..
-
Bende 78,6 ilk tercihim küsüratla kaybetmekten çok korkuyorum 🥺
-
@bykeynes hocam göreceksiniz düşük kapatıcak instagramda çok yüksek ihtimal siz girersiniz çok hissediyorum 🥰
-
@yenikeynes ah hocam siz hep güzel şeyler hissediyorsunuz benim hakkımda zaten🥰
-
85 puanla ilk tercihim herkese başarılar dostlar.
-
Umarım düşük kapatır ama alımın yüksek sayıda olduğu yerler göreli olarak diğerlerine nazaran yüksek olur diye düşünüyorum, Benimde ilk tercihim puan 86
-
İlk tercihim puan 84
-
78 altını rahat görecektir.
-
88.5 ilk tercih
-
88 ilk ve tek tercihim . Hayırlısı olsun bakalım .
-
Tek il tercihi olduğu zaman 84 puan üstü olanlar ve hali hazırda İstanbul'da ikamet edenler tercih ediyordu. Bunun yanında Türkiye genelinde 80 83 bandında puanı olan, kendi ilinin gelmeyeceğini düşünürek- bi nevi arada kalarak- İstanbul'u tercih etmek durumunda kalıyordu.
Puanı 80 ve altında olanlar ise bana gelmez deyip yaşadığı şehri tercih etmek durumundaydı. Olursa olur olmazsa bidahakine hesabı..
Şimdi bu arada kalan 80 83 bandı ilk tercihlerinde istedikleri şehri yazıp garanti olsun diye İstanbul'u sonlara doğru yazmış oldular.
Eğer bu 80 83 bandı ilk tercihlerine girebilirse İstanbul'un rahat rahat 77lere düşeceğine inanıyorum.
Alım bu sene az İstanbul'a. Boyle bir dezavantajımiz var. Diğer iller yüksek kapatırsa vay halimize.. Garanti tercih İstanbul olarak görüldü çünkü..
80 ve altı diken üstünde, açıklanmadan yine kafası rahat etmez.
Buda benim komplo teorim
-
@varol aynı düşüncedeyiz dostum. Benim tanıdığım yüksek puanlılar kendi memleketini yazdı. 77-78 arası çok büyük ihtimalle
-
@kaybedenler fazlaca degiskeni olan denklem gibi bu tercih işi, hakkımızda hayırlısı...
-
86.75 ile 1. tercihim. Herkese hayırlı olsun.
-
Halkbank mülakat sonuçlarına göre yazmamayı düşünüyordum ancak açıklanmayınca bende 89 puan ile ilk tercih İstanbul yazdım..
Ve bu şekilde son güne kadar bekleyen insanlar vardı.. keşke herşey vaktiyle açıklansa da böyle şeyler olmasa.