@ksünr sabır taşı olsa çatlardı. Aha bu gün aha yarın derken askerlik geliyor iibf li olmak dram gerçekten.
kaybedenler tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: GUY İstanbul
@varol aynı düşüncedeyiz dostum. Benim tanıdığım yüksek puanlılar kendi memleketini yazdı. 77-78 arası çok büyük ihtimalle
-
@zenginmemur saçma olacak ama ha kpss ha bu sınav aynı ikinci bir sınava gerek yok kazananları direk mülakata çağırın daha mantıklı
kaybedenler tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@azur Arkadaşlar işteyim çalışıyorum şuan. Cumhurbaşkanlığı teşkilat şeması olan varsa atabilirmi çalışıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim ️
-
RE: 2020 Vakıfbank İlan Gelecek mi?
@bykeynes Vakıfta çalışan arkadaşa sordum bilgi gelirse söylerim.
Ama bundan 1 ay önce falan HacıBayramı Veli üniversitesinden sınav yeri için görüşmüşler diye duymuştum. Güvenlik görevlisi ile konuşmuş arkadaş. Şu süreçte gelse gelse Şubat Mart’ta ancak gelir . -
@zenginmemur saçma olacak ama ha kpss ha bu sınav aynı ikinci bir sınava gerek yok kazananları direk mülakata çağırın daha mantıklı
-
@ksünr sabır taşı olsa çatlardı. Aha bu gün aha yarın derken askerlik geliyor iibf li olmak dram gerçekten.
-
RE: GUY İstanbul
@varol aynı düşüncedeyiz dostum. Benim tanıdığım yüksek puanlılar kendi memleketini yazdı. 77-78 arası çok büyük ihtimalle
-
@kaybedenler
Uluslararası iktisat uluslararası işletme uluslar arası kuruluşlar bunlara çalışabileceğim PDF olan var mı olursa çok sevinirim -
@necipuysalll bence bu hafta açıklanır şuan bellidir zaten