Admin bu sitenin hali ne
-
çöktü çöktü. tasarımı geçtim artık kullanılamıyor forum
-
500 Internal Server Error
nginx/1.17.1sürekli bu hatayı veriyor.
bir de tavisye vereyim. kategorilere basınca üstte çıkan son yazılan konular var ya. onlardaki ilk ileti değil de son yazılan ileti görünmeli bence. çünkü konunun orada görünmesi zaten birinin ileti yazmasıdır. hep aynı yani ilk ileti göründüğü için konuya ileti gönderilip gönderilmediği pek anlaşılmıyor. umarım anlatabilmişimdir. -
bence dükkanı kapatıp bir süre tadilat yapılmalı. pcden bilmiyorum ama mobilden şu an işkence. foruma girmek için bile 4-5 kere sayfa yenilemek gerekiyor. girdikten sonra da kullanmak çok zor sürekli hata veriyor.
-
Gardaşım şu siteyi düzeltin babanızın hayrına. Başkalarını bilmem ama ben sürekli mobilden giriyorum resmen site ile cebelleşiyorum. Upss upss uşağum ha buraya bir sorun yaşayusun diyip ikide bir bağlantı kesiliyor. Sol taraftaki siyah profil sekmesi zırt pırt gezinirken çıkıyor. La gözüm reklamsa reklam olsun yeter ki site eskiye dönsün.
-
Arkadaşlar forum üzerinden çalışmalar site yenileme dönemine denk geldi. Bu nedenle sizlerden şu dönem için biraz sabır bekliyoruz. Güzel bir sonuç çıkacağına emin olabilirsiniz. Bilişimci kardeşimiz foruma yeniden el atacak ama biraz zamana ihtiyacı var. Şimdilik bazı noksanlıkları mazur görmenizi ümit ediyoruz, bu geçici problemler için kusura bakmayın.
-
@paretowilfredo Sitenin eski hali çok netti, güzeldi. Şimdi her şey birbirine girmiş durumda, çok karışık. Hele telefondan hiç bir şey anlaşılmıyor, belli değil. Lütfen, siteyi eski haline döndürün.
-
Kendi internetimi açmama rağmen reklamlardan dolayı mı bilmiyorum çok kasıyor.
-
Şu cevap butonunu aşağıdan alıp da tepeye koyarak ekranın kullanım alanını küçülten arkadaşa selamlarımı iletin. Çok zeki bir arkadaşmış. Sayesinde 4 yerine 2 cevap görebiliyoruz.
-
Sitede 59 yerden reklam fışkırıyor. Elbette sitenin sürekliliği için reklamlar kaçınılmaz ancak böylesine fazla ve göze batan reklamların içeriğin önüne geçtiği bir site kaliteli bir site olmaktan her zaman uzak olacaktır. Resmen çöplük afedersiniz...
-
Eski hali cok cok daha iyiydi lutfen eski haline gelsin
-
Yani bilgisayardan girince yine idare ediliyor, bir süre sonra göz alışkanlığı da olur derim ama mobilden girince tam bir facia. Telefondan girince gerçekten bozuluyor sayfa, birşey göremiyorum, doğru düzgün hareket edemiyorum forumda, aşırı uğraş istiyor. Eski hali daha düzenliydi. Acaba ilgililer, hataları gidermiş bir şekilde eski düzene geçseler mi
-
doktor bu ne? Reklamlarından sonra konuşulmuş ve durumu en güzel şekilde özetleyen bir başlık!
Dostlar sonuna kadar haklısınız, bu sorunun farkındayız ama biz sitenin adminleri olarak teknik sorunlarla ilgili en ufak bir şey yapamıyoruz. Bu mesele bilişimci arkadaşımızda... O da site ile ilgili çalışmalarını hafta sonları yerine getiriyor. Bu konuda sizlerden biraz daha sabır bekliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=BA4EvVYdpNU&ab_channel=blogistube
-
Forumun idari yönetimi Tellioğulları'nı, teknik ekip ise Seferoğulları'nı temsil ediyor sanırım:)
-
@lion Bi gireyim dedim de yordu vallahi. TY çok bozdu.
-
düzelteyim derken siteyi bozmak
-
İşten kovulmuş gibi hissettim sabah erkenden mesaiye başlayamadım . Kapatmayın lütfen bir daha şu forumu @paretowilfredo
-
Baya bir saat siteye girilmiyordu ben de bir nebze umutlandım belki düzelir diye ama yok reklamlar daha da artmış. Şimdi bide gönderi konularını reklamların arasına almışlar.
-
arkadaşlar forum güncellememiz tamamlanıyor kusura bakmayın. Nasıl görünüyor son günlerde forum, sıkıntılar var mı hala?
-
@keynesinvarisi Bir geçiş sürecindeyiz dostum bir dönem daha böyle düzenleme molaları verebiliriz ama sonrasında taşlar yerine oturacak diye umuyorum. Teknik ekibimiz de, yönetici dostlarımız da çalışıyorlar olabildiğince bir şeylerin oturması için. İşin mutfağı oldukça yoğun ve kalabalık.
-
@paretowilfredo Kolaylıklar dilerim hocam