TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    162
    1322
    236526
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      edda @VanillaSky Son düzenleyen:

@vanillasky o sınavın ilanı mayısta olacak demişlerdi Yds nin açıklanmasına göre tabi.. Zannetmiyorum ilişkili olduğunu, bizden önce yapilan bir sınav var o da açıklanmadı galiba

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gpale Son düzenleyen:

Abi bu sınavı hakikaten geçebilen insan varsa hatta umut besleyen varsa helal olsun diyorum. Kurum bizim diplomat olurken aynı zamanda tcmb'de ekonomist ve kendi alanımızda iyi olmamızı istedi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
        • P
          portakalcicegi1 @edda Son düzenleyen:

Müfettis yardimciligi ilani grubunda bir iki haftaya aciklanabilir seklinde dönüs aldiklarini yazmislar. Bizden arayan kimse var mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • L
            littlefinger Son düzenleyen:

ben gelecek hafta açıklanır diye düşünüyorum

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              huseyinbey @littlefinger Son düzenleyen:

@littlefinger aradınız mı

• S
                solely21 Son düzenleyen:

Arkadaşlar okulu aradım az önce, bir hanımefendi cevap verdi ve sonuçları bakanlığa gönderdiklerini, bakanlığın duyuru yapmış olması gerektiğini söyledi. Tahminimce bu hafta sonuçlar açıklanır. Bilginize

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                • P
                  portakalcicegi1 @solely21 Son düzenleyen:

@solely21 AÇIKLANDIIII

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • F
                    ferhunde @portakalcicegi1 Son düzenleyen:

@portakalcicegi1, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@solely21 AÇIKLANDIIII

nerde ?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • A
                      ademsmith @ferhunde Son düzenleyen:

@ferhunde https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/ticaret-uzman-yardimcisi-sinavina-iliskin-sozlu-sinava-katilmaya-hak-kazanan-aday

• A
                        ademsmith Son düzenleyen:

kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta başarılar. sonuçlarımıza nerden bakabiliriz acaba bilgi edinme talebinde mi bulunacağız

• G
                          Gazili 0 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Tebrikler arkadaşlar. Mülakat hakkında hiçbir şey duyan var mı geçen senelerden ya da forumda konuşma gören var mı acaba?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • J
                            janpi Son düzenleyen:

sa arkadaslar ilginc bir sekilde mulakata kalmışım 😄 Var mı burda kamucu başka

• F
                              fdl Son düzenleyen:

sonuçlara göre uluslararası ilişkilerde kontenjan üstünde alım yapabilirler gibi görünüyo.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • P
                                Poznań Kaymakamı Son düzenleyen:

@janpi, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

burda

Puanlarımızı neden göremiyoruz neye göre yapılmış bu mülakat listeleri? 12 sayfa yazı yazdım 6 saat sınava girdim 500tl uçak parası sınava ulaşım için 120 tl taksi parası verdim en azından aldığım puanı görmeye hakkım da mı yoktu?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                • K
                                  kamucubey Yasaklı @fdl Son düzenleyen:

Muhtemelen öyle. Zira Uluslardan 8 kişi alıncaktı. 3 katı 24, mülakata 30 kişi kalmış nasıl 3 katın altında kalıyo o zaman. O zaman sebebi şu, alım ilanında da yazıyordu. Eğer diğer bölümlerden alınacak aday sayısına ulaşılmaz ise bu kontenjan diğer bölümlere eklenebilir diyordu.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • C
                                    cnkmo26 @kamucubey Son düzenleyen:

@kamucubey, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Muhtemelen öyle. Zira Uluslardan 8 kişi alıncaktı. 3 katı 24, mülakata 30 kişi kalmış nasıl 3 katın altında kalıyo o zaman. O zaman sebebi şu, alım ilanında da yazıyordu. Eğer diğer bölümlerden alınacak aday sayısına ulaşılmaz ise bu kontenjan diğer bölümlere eklenebilir diyordu.

benim anlamadığım nokta iktisatçılar hukuk ve ua kadar genel ekonomi ve inglizce bilmiyo demekki 36 bile dolmamış ilginç gerçekten..en azından hangi kısımda baraj altında kaldıgımızı gorsek de ona gore diğer sınava calıssak..

• A
                                      ademsmith @Poznań Kaymakamı Son düzenleyen:

@poznań-kaymakamı ben cimerden bilgi edinme talebi oluşturdum heralde gönderirler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • H
                                        hpolitics Son düzenleyen:

Kamu +1 15 kisi istihdam edecekler 14 kisiyiz sanirim ilginc tablo olmus

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Duha
                                          Duha Son düzenleyen:

duyuruda zaten şöyle birşey yazılmış arkadaşlar;
                                          “Ancak yazılı sınavda başarılı olan aday sayısının, ilan edilen kadronun üç katının altında olması halinde başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılır.’’ Hükmüne istinaden Uluslararası İlişkiler bölümünde yazılı sınav sonucuna göre başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılmıştır.”
                                          puan konusu önemli gerçekten. müfettişlikte de bu şekilde mi açıklarlar sorusu oluştu kafamda.
                                          puanını öğrenebilen arkadaşlar süreçle alakalı bilgilendirirlerse bizleri de sevinirim.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • F
                                            fdl @hpolitics Son düzenleyen:

@hpolitics, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Kamu +1 15 kisi istihdam edecekler 14 kisiyiz sanirim ilginc tablo olmus

Burdan 5 kamucu da alabilirler.. geçen yıllarda sanırım böyle olmuş..

• 1
                                            • 2
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 51 / 67
                                            • İlk ileti