Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekeblad sınav hbvsem tarafından hazırlandı büyük ihtimal, en azından kitapçıklar üzerinde öyle yazıyordu
-
@uvyx eski gonderilerde biri olanaklarını yazmıştı .Yurtdışında yüksek lisans falan .Pek çok kurumdan iyiydi
-
@ekeblad ekonomi bakanlığıydı o zamanlar
-
Okulun sadece ismi değişti hocam, hoca kadrosu aynı, okulun deneyimsizliği gibi bir durum söz konusu olamaz.
-
@gpale yok ben MGK uzm yardımcılıgindan bahsetmiştim. Benim burayla ilgili hiç bir ümidim yok .yani sınavı kazansam da yok .
-
@ekeblad kedi ciğer meselesi yalnız bu
-
@uvyx ne alaka sizin içinizden kendinizle ilgili geçen bu mu da direkt böyle düşündünüz ? Benim mülakatla ilgili ümidim yok .Bu kadar zor bir sınavın ve bu amacla sınav yapan bir kurumun mülakatı nasıl olur sonucu nasıl olur tahmin edemiyorum .
-
bu hafta açıklanır mı dersiniz
-
@littlefinger sanmiyorum
-
Bu sınavın zorluğu için bakanlığa feedback vermeliyiz ki 2.sınavda bu kadar coşmasınlar. Ancak nasıl vereceğiz ora muamma
-
@gpale valla gayet aynısını soracaklar kimse kimseyi takmaz hocam
-
@littlefinger önceki alımlarda kaç günde açıklanmış bilginiz var mı
-
@tb Ekonomi Bakanlığı ve Gümrük Ticaret Bakanlığı birleştirilerek Ticaret Bakanlığı oluşturulduğu için bu unvan ile yapılan ilk alım bu. O nedenle önceki iki bakanlığın mülga olmasından dolayı siteleri de gitti. Şu an malesef kontrol edemiyoruz.
-
Bakanlığı arayan var mı arkadaşlar tahmini ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi edinebilen?
-
Mart ayı geldi ne zaman açıklanacak da ne zaman mülakat olacak da ne zaman ikinci ilan gelecek
-
@littlefinger mülakata çok kişi kalamayacagi için mülakatlar çok kısa surede biter .
-
Peki tahminen açıklandıktan kaç gün sonra mülakat yapılır?
-
arayan var mı ne zaman açıklanır sizce
-
Kurumda yoğun şekilde yükselme sınav sonucu mülakatlarının açıklanması gündemde. Bugün yarın diye diye sonuçlar bekleniyor, bu Cuma'ya kadar yükselme sınavı mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor.
-
@antimülakat yani sonuclar bu hafta da aciklanmaz mi diyorsunuz?