Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Mülakata giderken cv götürülüyor mu arkadaşlar ilk mülakatım olacakta
-
@aşkar merhaba hayir CV ye gerek yok. Kimlik ve Hes Kodunuz yaninizda bulunsa kafi. Basarilar dilerim
-
@izahtanvareste teşekkür ederim sağolun.
-
Merhaba, mayısta çıkılıcak ilan bu alımın sonuçlanma tarihini etkiler mi sizce? Yani yeni ilan gelmeden sonuçlar açıklanır mı?
-
@kamucubey, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merhaba, mayısta çıkılıcak ilan bu alımın sonuçlanma tarihini etkiler mi sizce? Yani yeni ilan gelmeden sonuçlar açıklanır mı?
bence açıklanır.. kazananların tekrar sınav kontenjanını doldurmaları bakanlık için hiç mantıklı olmaz kanımca..
-
Şöyle hepimiz girsek ne güzel olur bea
-
60 kişi hangi binada istihdam edilecek arkadaşlar bilen var mı _ gümrük tarafında mı yoksa eski ekonomi bakanlıgı uzun yerleşkede mi
-
@adigeah19 tamamen bakanlığın kontrolünde bence onlar hangi birimlere verirse, gümrük ve iç ticaret ile ilgili birimler mülakata girdiğimiz binada(eski gümrük ticaret binası) dış ticaret ve diğer dış ilişkiler söğütözündeki uzun bina (eski ekonomi bak. )
-
uluslararası ticaret ve lojistik bölümünden mülakata girmeye hak kazanan adaylar burada mı acaba. bir sonraki ilana o alandan başvuracağım da birkaç sorum olacaktı.
-
@kamucubey Mülakata girdiğimiz yerleşke olmaz umarım , bunu nasıl öğrenebiliriz ? olumlu sonuçlanırsa personel hareketlerinden bilgi almamız mümkün mü acaba ? muhtemelen belirlenmiştir önceden
-
@adigeah19 60 kişinin tamamı tek yerde çalıştırılacak diye ilana çıkılmadı ki. 19 tane birim var neredeyse, mezuniyet grubunuza göre birimlere yönlendirilir bence. Sonuçta ab genel müdürlüğünde de uzman yrd ihtiyacı var tüketicinin korunması genel müdürlüğünde de.
-
Valla ben f5 yapmaya başladım personel sitesinde Arayıp bilgi alan falan var mı ne zaman açıklanır diye?
-
@janpi, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Valla ben f5 yapmaya başladım personel sitesinde Arayıp bilgi alan falan var mı ne zaman açıklanır diye?
ikinci ilan çıkmadan önce açıklarlar muhtemelen..
-
Ben bayram sonrasina sarkar diye bekliyorum malum revizyon
-
@hpolitics bence de bayram sonrasına kalır ama bireysel tahminim 2. ilan gelmeden açıklanır mayıs ayı içinde tabi bu tamamen kişisel tahmin
-
arkadaşlar ikinci ilanın ne zaman geleceği net mi ?
-
@mrdgn ocak ya da şubat ayında mayısta ilan edilmek üzere ertelendiği duyurusu yapılmıştı. Yarın aramayı planlıyorum hem bu ertelemenin geçerliliğinin devam edip etmediğini sormak hem de ilk ilanın sonuçlarının 2. İlandan önce açıklanma ihtimalini sormak için,tabi ne kadar net bir cevap alırım belli değil. Yarın yazarım tekrar
-
@kamucubey Ben de aradım fakat ulaşamıyorum
-
Aynen, yönlendirdikleri telefon açmıyor
-
@kamucubey Neyse deneyelim cevap verirlerse yazarım ben