Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kamucubey kamu hocam
-
İnşallah olur hocam hazine mahvetti beni
-
@kamucubey hocam önce hazine kontrolörlüğü sonra bu yani gerçekten bir açıklama bulamıyorum tek ümidim burası kaldı.
-
İnşallah burası da bir an önce açıklanır. Nolacaksa olsun artık
-
Hepimiz kamucuyuz sanırım burda
-
uluslardan ticaret mülakatına giren 11 kişi hazineyi kazanmış. Tabiki insanların tercihlerine karışamayız ama inşallah feragat ederler
-
@janpi hep birlikte kazanmak da nasip olur inşallah hocam çok az kişiyiz keşke hepimizi alsalar.
-
@jrlucas İnşallah hepimiz gireriz dediğin gibi. Bu ekibi bozmayalım girersek haha
-
İktisattan da gördüğüm kadarıyla 2 kişi Hazine kontrolörlük, 10 kişi de Hazine uzman yrd. kazanmış, hepsine hayırlı olsun. Eğer Hazine ve Maliyeyi tercih edeceklerse feragatlarını bildirirlerse buradaki herkesi mutlu ederler.
-
burayı kazanan varsa burada kalır. hazine istanbula gönderebilir ki memur için ankara daha ideal bir şehir
-
@gpale doğru, insanlar bunun da sonucunu görmek ve ona göre değerlendirme yapmak isteyecektir
-
@gpale İnsanların ideal şehirleri farklılık gösterebilir. Eğer hmuy olup Ankara da çalışacaksa kişi bizleri ya da bugüne kadar ki kendi hallerini düşünüp feragat etmesi vicdanen olması gerekendir.
-
Hmuy u kazananlari insallah kamuda yeniden secmezler bizim de önümüz açılır
-
inşallah bayram sonrası süreçte hemen açıklanır
-
@kamucubey ve umarım yedek liste de olur
-
Bazı bölümlerde, örneğin istatistik, mülakata giren kişi sayısı kadro sayısından az. Bu durumda dolmayan kadroları diğer bölümlere dağıtırlar mi acaba ?
-
hmuy sınavını kazanan 32 kişi saydım tic. bk.lığı mülakatına katılan diğer kurumlarda da var mı acaba kazananlar ve bu arkadaşlar acaba feragat edecekler mi? çünkü kalanların mülakatlarının olumlu olması için ciddi bir etken olacak bu durum
-
Haftaya arasak yedek liste olup olamayacağını söylerler mi sizce?
-
@kamucubey pazartesi arayalım hocam,13 kişi girdik 10 asilde değil gözüm yedek 3 e yazılmaya talibim.
-
geçenki alımda(ekonomi bakanlığı) yedek liste varmış hatta yedekten başlayanlar da olmuş arkadaşlar