Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@portakalcicegi1 ilanda yazıldığı gibiyse eğer ilk oturum alan ikinci oturum ingilizce olacak
-
Arkadaşlar ilanda klasik yazılı sınav olarak geçmesine rağmen giriş belgesinde optik kodlama ile ilgili bir uyarı var. Test olabilme ihtimali var mı, kurumu arayıp soran oldu mu hiç?
-
Arkadaşlar selamlar. Ben süresiz değil de 318 günlük bir HES kodu girdim. Problem olur mu acaba?
-
Dostlar genel ekonomide iktisada giriş konuları dışında nasıl sorular bekliyorsunuz? Kesin göz gezdirilmesi gereken alanlar olarak neler ön plana çıkabilir?
-
@frtyrlk ben de süreli hes kodu girdim
-
@dogeygunes_ ben de, zaten daha önce sinavlar için almıştık sonuçta kaç kere alınıyor ki hes kodu üniversite bunu bilmeden yazmış bence üstelik ben ilk aldiğimda süre belirtmeme rağmen 1 yillik vermişti sistem otomatik
-
bakanlığı aradım beni üniversiteye yönlendirdi orayı aradım durumu anlattım ama çanta ya da telefonla giriş vb şeyleri alamayız emanete dedi. Bence siz de bastırın belki bir değişikliğe giderler. Ben mağdur olmamak için mecburen otele bırakcam
-
@hpolitics hiç mi emanet olmayacakmis ? Ne kadar saçma .insanlar güvenip her şeyini nasıl bıraksın .?
-
@ekeblad hocam vallahi ben de öyle dedim ama kadın da aslında beni anladı da hani kurallar dedi herseyı gectım biz nasıl yemek yıcez o cok mechul siz de arayın bence olumlu bırsey olursa yazarsınız buraya
-
@hpolitics iibf nin olduğu yerde Burger var hocam .küçük de bir park var .orada başka yerler de var .açıkçası yanima kelimelerimi almak isterdim .İngilizce öncesi iyi olurDu .
-
@hpolitics aslında karşıda bir büfe var .geçen yıl kpss ye orda girmiştim emanet alıyorDu .yine alır mı acaba bilemedim .Sınav önceden belli olsa gider sorardım valla
-
@hpolitics Müfettişliğe giren bir arkadaş çantaların alınıp salon girişine bırakıldığını söylemişti ama bizde de öyle olabilir belki.
-
Kayıt yaptığınız halde üniversiteden eksik bilgileri olanların tamamlamaları ile ilgili mesaj aldınız mı? Herkese mi atıldı acaba?
-
@user1045 evet banada geldi.
-
Benim bir sorum olacak. Ben ilana online basvurduktan sonra hicbiryere belge falan gondermedim. Acaba belge falan gonderecekmiydik biryerlere? Simdi aklima takildi.
-
Ankarada olanlara bir sorum olacak. Haftasonu metro işlemiyomuş, otobüslere dair bir bilgisi olan var mı?
-
ankara dışından gelecekler seyahat izni aldılar mı? süreç nasıl işleyecekmiş, bilgisi olan var mı
-
@miako özel araçla seyahatte alınıyor diye biliyorum, sınava giriş belgesi yeterli olur demişti kurumdan biri
-
@sensei1 teşekkür ederim
-
@ready2die4us bildiğim kadarıyla hmb uzman yrd için mülakat öncesi bazı belgeler gönderilecek. Ticarette şimdilik böyle bir istek yok.