Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@vanillasky o sınavın ilanı mayısta olacak demişlerdi Yds nin açıklanmasına göre tabi.. Zannetmiyorum ilişkili olduğunu, bizden önce yapilan bir sınav var o da açıklanmadı galiba
-
Abi bu sınavı hakikaten geçebilen insan varsa hatta umut besleyen varsa helal olsun diyorum. Kurum bizim diplomat olurken aynı zamanda tcmb'de ekonomist ve kendi alanımızda iyi olmamızı istedi.
-
Müfettis yardimciligi ilani grubunda bir iki haftaya aciklanabilir seklinde dönüs aldiklarini yazmislar. Bizden arayan kimse var mi?
-
ben gelecek hafta açıklanır diye düşünüyorum
-
@littlefinger aradınız mı
-
Arkadaşlar okulu aradım az önce, bir hanımefendi cevap verdi ve sonuçları bakanlığa gönderdiklerini, bakanlığın duyuru yapmış olması gerektiğini söyledi. Tahminimce bu hafta sonuçlar açıklanır. Bilginize
-
@solely21 AÇIKLANDIIII
-
@portakalcicegi1, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@solely21 AÇIKLANDIIII
nerde ?
-
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta başarılar. sonuçlarımıza nerden bakabiliriz acaba bilgi edinme talebinde mi bulunacağız
-
Tebrikler arkadaşlar. Mülakat hakkında hiçbir şey duyan var mı geçen senelerden ya da forumda konuşma gören var mı acaba?
-
sa arkadaslar ilginc bir sekilde mulakata kalmışım Var mı burda kamucu başka
-
sonuçlara göre uluslararası ilişkilerde kontenjan üstünde alım yapabilirler gibi görünüyo.
-
@janpi, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
burda
Puanlarımızı neden göremiyoruz neye göre yapılmış bu mülakat listeleri? 12 sayfa yazı yazdım 6 saat sınava girdim 500tl uçak parası sınava ulaşım için 120 tl taksi parası verdim en azından aldığım puanı görmeye hakkım da mı yoktu?
-
Muhtemelen öyle. Zira Uluslardan 8 kişi alıncaktı. 3 katı 24, mülakata 30 kişi kalmış nasıl 3 katın altında kalıyo o zaman. O zaman sebebi şu, alım ilanında da yazıyordu. Eğer diğer bölümlerden alınacak aday sayısına ulaşılmaz ise bu kontenjan diğer bölümlere eklenebilir diyordu.
-
@kamucubey, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Muhtemelen öyle. Zira Uluslardan 8 kişi alıncaktı. 3 katı 24, mülakata 30 kişi kalmış nasıl 3 katın altında kalıyo o zaman. O zaman sebebi şu, alım ilanında da yazıyordu. Eğer diğer bölümlerden alınacak aday sayısına ulaşılmaz ise bu kontenjan diğer bölümlere eklenebilir diyordu.
benim anlamadığım nokta iktisatçılar hukuk ve ua kadar genel ekonomi ve inglizce bilmiyo demekki 36 bile dolmamış ilginç gerçekten..en azından hangi kısımda baraj altında kaldıgımızı gorsek de ona gore diğer sınava calıssak..
-
@poznań-kaymakamı ben cimerden bilgi edinme talebi oluşturdum heralde gönderirler.
-
Kamu +1 15 kisi istihdam edecekler 14 kisiyiz sanirim ilginc tablo olmus
-
duyuruda zaten şöyle birşey yazılmış arkadaşlar;
“Ancak yazılı sınavda başarılı olan aday sayısının, ilan edilen kadronun üç katının altında olması halinde başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılır.’’ Hükmüne istinaden Uluslararası İlişkiler bölümünde yazılı sınav sonucuna göre başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılmıştır.”
puan konusu önemli gerçekten. müfettişlikte de bu şekilde mi açıklarlar sorusu oluştu kafamda.
puanını öğrenebilen arkadaşlar süreçle alakalı bilgilendirirlerse bizleri de sevinirim. -
@hpolitics, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kamu +1 15 kisi istihdam edecekler 14 kisiyiz sanirim ilginc tablo olmus
Burdan 5 kamucu da alabilirler.. geçen yıllarda sanırım böyle olmuş..