Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Dün veya bugün arayıp ulaşıp cevap alabilen var mı arkadaşlar?
-
Bu kadar beklettikten sonra alsalar ya hepimizi zaten sınav korkunçtu
-
İlanların açılma sıralamasına göre bizimkinin denetmenlik ve müfettişlikten önce açıklanması gerekiyor değil mi?
-
@janpi normal olan o da aksi mümkün
-
denetmenliği bilemem ama müfettişlikle bağlantımız olduğunu sanmıyorum. Süreci yürüten birimler farklı çünkü. İnşallah uzmanlık hemmenn açıklanır
-
Bugün 50 günü aştı neden açıklamıyorlar hayret ediyor insan ya bu kadar uzun süremez hiçbir işlem ağırdan alıyorlar bence
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir forumu takip edemedim. Ticaret bakanlığı uzman yardımcılığı 2020 alımında mülakatların sonuçlanması bekleniyor. Benim merak ettiğim 2021 uzman yardımcılığı alımı ne aşamada kaldı bilgi verebilir misiniz?
-
Bu hafta da açıklanmayacak galiba..
-
Yani 2 ay oldu insaf. Hazine 2 ayda 500 kişinin ilanını açıkladı. Zorla kpss parası verdirtcekler tekrardan.
-
Yarın şöyle iyice bir arayalım bence 50 kişilik ilan bu nedir yani?
-
Ben yarın arayacağım en azından bir yorum alırız az ya da çok
-
Ulaşabildiniz mi siz?
-
malesef çalıyo çalıyo açan yok
-
- alım için de haber yok ayrıca..
-
Şimdi açtılar. Beyfendi şey dedi artık son noktaya geldi bu hafta ya da önümüzdeki hafta açıklanır dedi. Umarım dediği gibi olur
-
@kamucubey insallah bu hafta aciklanir. Haftaya kalirsa tekrar kpss ucreti odemek zorunda kalacagiz.issiz birisi icin acikcasi zor herseyi dusunuyor insan....
-
@portakalcicegi1 ben de aynı durumdayım p.tesi 23.59’a kadar açıklanması lazım.
-
@janpi sonuçlar geliyor arkadaşlar siteyi takipte kalın
-
@vasıflıişsiz nerden duydunuz hocam, detay verir misiniz? Bügun mü yarın mı vs?
-
@vasıflıişsiz Ticaret Denetmen Yardımcılığı nerde hocaam gözümüz yollarda