Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Personel mudurlugunun sayfasinda yayimlanmis hayirli olsun
-
İnanılmaz ya adam saniyeler öncesinde söyledi ve yayımlandı denetmenliğe de bir el atsan kardeşim be
-
@yusufyigitt07 o konuda bilgim yok hocam
-
Yine olmadı yine olmadı. 95 puan kpss 95 puan yds, TR nin en iyi okulunu dereceyle bitirmek ve aynı okulda yüksek lisansa devam etmek, İngilizce yanında Almanca bilmek. Hiçbirinin önemi yokmuş. Bu bakanlığa güvenmiştim, torpilsiz saf saf mülakata gittim bi de o saçma yazılı sınavı geçmişken
-
Benim de olmamış malesef.
-
Yedek 8’e kadar gelir mi arkadaşlar sizce bölümler karışık yazılmış yedeklerde
-
@vasıflıişsiz 2.alımın ilanı ne zaman gelir bir bilginiz var mı hocam?
-
yok hocam henüz duyumum ama bu acıklandı ya yakında gelır dıye dusunuyorum
-
@vasıflıişsiz müfettislik mülakatları içinde senden işaret fişeği bekliyoruz
-
Aynen kardeşim denetmenlik için senden haber bekliyoruz
-
ikisi hakkında da bilgim yok arkadaşlar maalesef
-
Feragat edecek var mı acaba asil listede? Bilen var mı?
-
@skc-48 bolum ne hocam
-
@destroyerb11 uluslararası ilişkiler hocam ama anladığım kadarıyla sırayla çağıracaklar bölümün bi önemi olmayacak gibi
-
Kazanlara hayırlı olsun şimdiden, ilbank, ticaret denetmen yardımcılığı, duy, BDDK, alımları için feragat verebilirlerse umutla bekleyen bizlerinde şansı artmaktadır. İnşallah atandığınız kadrolarda ömür boyu sizi mutlu edebilecek bir pozisyona erişirsiniz
-
- yedeğe kadar düşer mi acaba?
-
arkadaşlar sizlere bir sorum var bu bakanlıkların hepsi aynı parayı veriyor hepsinde de sadece memuruz yani özel sektöre geçişte pek bir deneyim vermiyor. Yani bir kurum bu kadar kasarken hmb gibi bir kurum sadece mülakatla alıyor ve aynı parayı veriyorlar bu çifte standardın amacı nedir? kitleri ve dışişleri gibi misyon görevleri içerenleri ayrı tutuyorum
-
@kamucubey Kaderimiz gene aynı hocam bende elenmişim. Kamu yönetiminde asil listede yer alan 10 arkadaştan 7 tanesi hazineye atanmıştı zaten 13 kişi girmiştik mülakata biz hem hazine hem burdan elendik. Bu kurumlar ile benim dünyalık bir hesabım kalmadı artık.
-
Silinmiştir
-
@vasıflıişsiz Hocam geciktirilmiş uzman yardımcılığı ne aşamada? Bilgi var mı?