2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
21 kasım sınavı iyi geçen arkadaşlara bu yolda başarılar öncelikle. Olası 2021 sınavı ile ilgili duyumları bekliyoruz.
-
evet arkadaşlar yeni sınav için tahmini olan varsa alalım. Bir de acaba hakim yardımcılığı kurumu gelir mi yoksa 2023 yılında hukuk mesleklerine giriş sınavı ile beraber mi gelir acaba?
-
Hakim yardımcılığı kesin gelecek seneye. 2021'de geleceğini gerek bakan yardımcıları gerek bakanlık bürokratları defalarca soyledi. Sınav ne zaman olur onu bakan bile bilemez şu an muhtemelen Kasım ya da Aralık ayında olur ama.
-
@aintmadatcha hocam yardımcılıkta 5 sene de ne bileyim biraz fazla gibi sanki eğer 5 sene boyunca aday maaşı alınacaksa vay halimize..
-
@hakimeadayadayi, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
boyunca
Su an bile 2 yıl oldu zaten. Yardımcılık 5 yıla çıkarsa şaşırmam. Dediğin gibi baya kötü olacak ama yapacak bir şey yok.
-
@aintmadatcha idari yargı hakim yardımcılığına iibfli alınır mı acaba
-
@mirakar, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
dari yargı hakim yardımcılığına iibfli alınır mı ac
giriş koşullarında bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. iibf'li de alınır yani bence.
-
@hakimeadayadayi inşallah hocam
-
@mirakar alınır, hukuk mesleklerine giriş sınavı kapsamında idari ön sınavı bile getirildi iibflilere. Yani byrdan anlıyoruz ki İİBFli hakim almaya devam edecekler. Ama en fazla %20 iibfli alma kotası devam eder diye düşünüyorum.
-
@aintmadatcha inşallah hocam
-
@aintmadatcha ön sınav sadece hukuk fakültesi mezunlarına değil miydi
-
-
@aintmadatcha sağol kardeşim ben bize yok diye biliyordum. Peki bu ön sınav 2021 de olacak mı dersin. Hukuk mezunları için Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten sonra üniversitelere kayıt olanlar için gibi bir ibare var . Anladığım kadarıyla hukuk mevzuları için 2021 de de ön sınav yok gibi. Onlara yoksa iibf lilere de olmaz diye düşünüyorum
-
@sgkemekcisi fikrim yok hocam. Seneye hakim yardımcılığı %90 geliyor pandemiden dolayı vs sekteye uğramazsa. Staj 5 yıla çıkacak. Ama şu ön sınavlar muhtemelen 2024 te uygulanacak.
-
Yanlış başlığa yazdım pardon.
-
Arkdaşlar Elimde 2017 baskı konsensus soru bankaları var hiç kullanılmamış ilgilenen olursa verebilirim (ücret talep etmiyorum)
-
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda belirteceğim kitapları satıyorum. Kitaplar sıfırdır, hiç kullanılmamıştır.
1-Müessir temmuz 2020 baskı hakimlik çıkmış soru bankası
2-İlken yayınları eylül 2020 baskı adli hakimlik kamu hukuku/özel hukuk özgün soru bankası
3-İlken yayınları eylül 2020 baskı adli yargı 7’li deneme seti -
Arkadaşlar merhaba, 2021 yılı için ben de burada yerimi alayım. Ne dersiniz yine Eylül- Ekim aylarını mı beklemeliyiz duyum için?
-
arkadaşlar %20 kotasının tamamı iibf/sbf için mi ayrılıyor yoksa hukuk mezunlarından da seçip ihtiyaç kalırsa birkaç kişi de iibf'den mi alıyorlar?
-
@sblue hocam son ilanda yüzde yirmiyi geçmemek üzere diye ibare vardı. Yani kotadaki yüzde yirmiyi doldurmak zorunda değiller diye biliyorum.