2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı
-
2020 yılı için süreç henüz tamamlanmadıysa da, bu yıl hazırlanacak olan arkadaşlar, bence burada yerimizi alalım.
Geçen yıl sınava girmiş olan arkadaşların da tavsiye ve yorumlarınızı bekleriz.
Herkese başarılar.
-
@tnr17 kaynak önerisi yapılsa çok güzel olacak
-
@amazon hocam bu yılki süreç bitmediğinden bu başlık hiç canlanmadı maalesef. Yakın zamanda kaynak önerilerini, çalışma önerilerini paylaşacak arkadaşlar gelir diye tahmin ediyorum.
-
@tnr17 inşallah öyle olur. Hem işe gidip hem sayıştaya çalışmayı planlıyorum yapılabilir mi bilemiyorum
-
@amazon devlet memuru musun hocam?
-
@tnr17 hayir siz çalışıyor musunuz peki
-
Son zamanlarda başvuru için kpss a puanı istemiyor. Acaba bu sene de istemez mi bir fikri olan var mı?
-
@gürkan35 istemez sayıştay hep kendi sınavını yapıyor
-
@bykeynes Eyvallah çok sağ olasın
-
@gürkan35 sayıştay yds isteyebilir muhabbeti vardı o ne durumda
-
@gpale çok zor. yönetmelik değişmesi lazım onun için. Eskiden yds vardı sınavında kaldırıldı geri gelmez
-
@abcdefg sayıştay torpil ve kayırmacılıkta nasıl peki güvenilir bir kurum mu
-
@gpale Olabilir sayistay üst bürokrasi olduğu için hatta kaymakamliktan bile kaliteli o seviye bir bürokrattan yds isteyebilirler. Ama sanki bu yeterlilik sınavında olur diye düşünüyorum.
-
@gpale hocam her kurumda olduğu kadar vardır tabi ama benim arkadaşım kendi emeğiyle girebildi. O yüzden süreci umut verici.
-
@gpale bence güvenilir
-
Merhaba arkadaşlar,
Sayıştay sınavı ile alakalı bir duyumu olan var mı acaba?
Bir diğer sorum ise sınavda iktisatta Uluslararası iktisat kısmından ve maliyede teori, politika, bütçe,vergi ve tvs haricinde bir başka yerden soru geldiği oluyor mu?
Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. -
Gecen sinavda singer prebisch tezi sorulmustu, buyume ve kalkinma konusu normalde yani bi sekilde ilistiriyolar belirttikleri konularla
-
@kykm yazılı da uluslararası iktisattan sordular.
-
Güncel bir gelişme var mı ? Bu yıl sınav yapılacak mı ?
-
@occam-s-razor şubat ayı işaret ediliyor