9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@lafz, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9R3yyDn91VV0EzigiXKP5Mb-I96i2ArXq8uPF7TGUkL3trw/viewform?usp=sf_link arkadaşlar yazılı sınav puanları ortalamalarına bakıp sonuçlarla ilgili bir tahmin yürütebilmek için anket hazırladım. 5 sınavdan ortalama kaç puan bekliyorsunuz oylarsanız sevinirim.
Arkadaşlar çevremize sınava giren arkadaşlarimiza da atarsak kimin ne olacağı yakında belli olur iyi bir katılım var çünkü
-
@ömer-faruk-0 eleme sınavında da böyleydi uçan kaçanlar açıklandıktan sonra ortada görünmedi. Arkadaş emek vermiş ama bu tarz anketlere pek güvenilmiyor.
-
@bts06 aynen öyle yazılı sınavlarda puan tahmin etmek hele ki bide kompozisyon gibi bir olay varken çok zor yazdık evet hepimiz yazdık ama okuyan adamın kafasındaki şeyi yazabildik mi acaba o da önemli herkesin kağıdı doluydu çunku
-
@bts06 hocam eleme sınavında da anketler yüksek kapatacağına işaret ediyordu nitekim öyle de oldu. Bence itibar edilebilir.
-
@simer93 ona birşey demiyorum hocam sonuçta test sınaviydı sorular açıklandı cevaplar açıklandı insanlar net birşeyler söyledi o konuda kesinlikle haklışınız bu yazilı sınavlar sürpruzlerle dolu oluyor ğeçmiş forumlari inceledigimde de bunu gördüm
-
@ömer-faruk-0 evet hocam siz de dediğinizde haklısınız. Klasikte her şey sürpriz olabilir. Ama şu da var kompozisyon dışındaki oturumlar için bir tahmini vardır herkesin aşağı yukarı.
-
27 28 Nisan 2019 tarihinde yapilan yazili sınavın sonucu 13 haziran 2019 perşembe günü açıklanmış. Yaklaşık 45 güne tekabül eden bu süreye göre 22 Nisan 2021 bizim sonuçlar için aciklanma ihtimali olan gündür. Beklenti tavsiyesi değildir .
-
Sonuçlar açıklandı görünüyor arkadaşlar ben giremedim ama girebilen var mı sonuçlarınız nasıl?
-
Geçmişim ben. Sanırım 70 civarında kapattı yine.
-
Ben de geçmişim erken açıklanmış
-
mulakata kalan arkadaslara mulakatta, kalamayan arkadaslara da diger sinavlarda basarilar diliyorum. umarim herkes bekledigi sonuca ulasmistir
-
Hangi dersten kaç puan aldığımızı nerden öğrenebiliriz?
-
@lafz yanlis hatirlamiyor isem kitapcik uzerindeki bir notta cevaplarimizin online olarak yuklenecegi yazmaktaydi ancak osym bunu kitapcik goruntuleme vb sistemi uzerinden ne zaman yapar bilemiyorum.
-
Daha önce mülakat aşamasına kalıp bu aşamayla ilgili bilgi verebilecek birisi mesaj atarsa sevinirim.
-
Mülakat için whatsapp veya telegram grubu var mı?
-
Süreç hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
-
@ankara19 Sayıştay Başkanlığı internet sitesinde istenen belgelere ilişkin duyuru yayınlanacak. Belgeler teslim edildikten sonra ön görüşme için aranmayı bekleyeceğiz.
-
@ff ortalama ne kadar sürer süreç tahmininiz var mı
-
@ankara19 Tam hatırlamıyorum ama belge isteme çok uzun sürmemişti. Ön görüşme için 1 seneye yakın beklenmişti geçen alımda
-
@ff teşekkürler sağ olun