9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Arkadaslar ticarete nasıl çalısıyorsunuz bende seçtim ama keske muhasebe mi secseydim diye düşünmeye başladım
-
@bambam hocam bende murat eğitimin notları vardı onlardan çalışıyorum geçmiş yıllar soruları çok genel olduğu için detaya girmiyorum
-
İnş hayırlısı olur. Ben hiç çalısamıyorım ama bakalım nolcak. Sınavda ertelenmez inş
-
@bambam hocam elemeden sonra bende çalışamaz oldum. Bir de hakimliği bekliyorum onu düşünmekten odaklanamıyorum
-
İnşallah ertelenir
-
@lafz hocam zaten sınava 3 aydır çalışıyor. Tabi kpss a grubuna girenler daha uzun süredir çalışıyordur. Sınav için hepimizin zaten yeterli zamanı var. Sınavın ertelenmesi kimseye avantaj getirmez.
Süreç uzatır. Hepimizi yıpratır. İsallah zamanında yapilir.
Şu ana kadar alınan önlemler, pozitif vaka sayılarını dusuremedi. Umarım önümüzdeki haftalarda günlük vaka sayılır azalır. -
@cenk 150 kişilik teftiş bile ertelendi. Şuan vaka sayısı da teftişin ertelenme tarihinde açıklanan sayıdan daha az değil zannediyorum. Bakalım neler göreceğiz.
-
Akfondaki klasik çıkmış sınav soruları kitabı ise yarıyor mu almak gerekirmk
-
Arkadaslar iltisattan bu son faktör piy ve denge konusundan simdiye kadar hiç klasik sınavlarda sordular mı ? Ben hiç anlamıyorım oraları
-
Arkadaşlar muhasebeyi normal soru cozerekmi ilerliyorsunuz
-
@bambam hiç görmedim daha once
-
Arkadaşlar sizce sınav ertelenir mi? Düşünceleriniz neler?
-
Ben zannetmiyorum eeteleneceğini, normalleşmeye baslar geralde yılbasından sonra
-
@hicks bnce soru çözmek lazım bol bok
-
@weberusta ben erteleme olacağını düşünüyorum. Olmayacak gibi de çalışıyorum mecbur.
-
Vuk tms kayıt farklılıklarına nerden çalışıyorsunuz?
-
@lafz hiç o açıdan bakmamıştım
-
@hicks tms varmıydı ki
-
@bambam monografi şeklinde gelmiyor mu artık kesin mi
-
@hicks eski sınavlara giren bir kişinin dediğine göre muhasebede vuk ile tms arasında yevmiye kaydına geçirmede farklılık arz eden bir kayıt sorusu varmış, doğruluğunu bilmiyorum elinde çıkmış soru olan varsa bildirsin bizlere değil mi?