9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Şu belirsizlik ortadan kalksaydı da önümüze baksaydık
-
Arkadaslar hepimiz aynı durumdayız çalısamıyor kimse ama ben erteleneceğini düşünmüyorum ins ertelemezlerde
-
Ve bence iktisattan cok güzel pra banka soruyorlar iyice çalısalım
-
@bambam hocam sayıştay yazılı sınavına ilk kez gireceğim için soruyorum. İktisat teorisi ve iktisat politikası alt konuları neler tam olarak? Yani ua iktisat, büyüme-kalkınma, iktisat okulları ve Türkiye ekonomisinden de sorumlu muyuz?
-
Bence önümüzdeki hafta belli olur. Açıklanmaz ise belli ki ertelenmeyecek. 30 - 31 Aralık gibi de giriş belgeleri verilir diye düşünüyorum. Bence ertelenmesin. Olsun bitsin bir an evvel.
-
İnşallah diğer kurum sınavlarıyla çakışmaz ertelenicek olursa.
-
@htcnr bende bilmiyorum ki hocam ne varsa elimde ona çalısmıyorumda zaten bir kişi elendi sayılır kalan arkadaslara başarılar dilerim
-
@htcnr geçen sene ben yazılısini geçtim mikro makro bide uluslararası ikitisatan bir soru vardı tr eko falan sormuyorlar direk belki kompozisyon olayı tr eko bağlamında sorabilirler
-
-
Klasik sınavlara nereden bakıyorsunuz? Bu alican hocanın kitabına bakıyorumda klasik soru cevapları cok gereksiz açıklamalar ? Baska çalıstıgınız kaynak var mı sizin ?
-
@bambam daha önce hangi kaynaklara baktiysam onları tekrar ediyorum. Yalniz test elemeden önce sertkan erdurmaz maliye tvs almistim. Çok övuluyordu. Biraz baktim, sonra "bu ne arkadas, ne bu detay" dedim ve bıraktım. Şimdi ona bakıyorum ve yine aynı şeyleri söylüyorum. Ama birakamiyorum ya çıkarsa diye.. Sevmedim anlatimi ve detaylari. Sırf başladım diye bitirmeyi planlıyorum. Acaba cozumlu test mi donsem, artık aklımda ne kalırsa diye de düşünmüyor değilim bu arada.
-
@raws bende aynı senin gibi düşünüy çünkü klasik sınav anlatımları bazılar eksik bazıları geteksiz, tam rekabette kapanma noktasını sormus ama kitapta komple tam rekabeti anlatmıs anlamadım gitti
-
@bambam bir ara kaymakamlikta yaptıkları gibi boşluk doldurma, açık uclu sorsalar kısaca gecilebilirdi cozumler tabi ama klasik olunca riske girmeden çözüme her detayı koyuyorlar sanirim.
-
@raws bence tamamen bilmiyorum hayırlısı umarım sınav ertelenmez zaten çalısamıyoruz bide bu süreç uzamaz. Ders çalısmayada 3 yıl ara verince zor oluyor çalısmak
-
@bambam şu belirsizlik olmasa iyidi
-
Bu belirsizlikte insanın aklına türlü türlü sorular geliyor.
Arkadaşlar, sınavın olması durumunda, muhtemelen hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak. Biz cumartesi ve pazar günü Ankara da toplu taşıma araçlarına ulaşabilecek miyiz? Bilen her mı? Haftasonu Ankara da toplu taşıma araçları çalışıyor mu? -
@cenk toplu taşımada herhangi bir sorun yaşanmıyor bazı yerlerde toplu taşımanın saat aralıkları uzayabiliyor fakat tamamen durması söz konusu değil problem yaşamazsınız. Ösym belgesini gösterip yasakta sokağa çıkabiliyorsunuz.
-
@paulsamuelson teşekkür ederim hocam.
-
@paulsamuelson peki emanetçi falan oluyor mu
-
@asımus o konuda fikrim yok ama mağdur edeceklerini düşünmüyorum.