9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@hicks 4446796 ösym ais sayfasında yazan no hocam
-
@simer93 aradım ulaşamadım
-
Daha önce klasik sınava girmiş arkadaşlara bir sorum olacaktı. Sınavda bütün soruların cevaplanması mı gerekiyor yoksa bazı kurum sınavlarında olduğu gibi atıyorum 5 soru sorup 3 ünü cevaplayın mı deniyor acaba
-
@maviumuttur bütün soruları cevaplamamiz gerekiyor. Bu sınavda soru tercih hakkı yok.
Sadece sayfa sınırlaması var. her soru ici bir sayfa veriliyor. Daha fazlası yok.
Kompozisyon için arkalı önlü iki sayfa. -
@cenk hocam bir de benim başvuru klavuzından anladığım genel ortalama 70 olmalı değil mi her alan için öyle bir baraj şartı yok
-
@simer93 hocam buna daha önce cevap yazmıştım. Şu sekilde diye düşünüyorum.
O zamanlar forumda şunlar konuşuluyordu.
Sınava 2016 yılında girdim. 70 genel barajı var. 135 kisi çoğu zaman 70 barajini gecemiyor. Bu durumda adaylar 70 e tamamlanıyor. Bunun için de çoğu zaman kompozisyon bölümü kullanılıyor. (Bu tamamlama olayını standart sapma gibi düşünebiliriz).
Her bölümden 50 alma zorunluluğu var denildi. Ama ne o zaman ne de şimdi ÖSYM ile yapılan protokolde bu yazmıyor. -
@cenk hocam ben yazınızı görmemiştim teşekkür ederim. 50 ise iyimiş
-
@simer93 ama matematiksel olarak bir alanda 50 altı alınırsa, ortalamanin 70 üzerine çıkmasi zorr görünüyor.
Teoride böyle bir madde yok. Ama uygulamada 50 altı alanın işi zor görünüyor. -
@simer93 işte hocam bu konuda net yazı olmadığı için, 50 diyen de vardı. 60 diyen de.
-
@cenk çok teşekkür ederim
-
Meb sınavları erteledi
-
@lafz Osymye ulaşabilen varmi
-
Ben arıyoruö arıyorum ulaşamıyorum
-
@bambam esnek çalışmadan dolayı mi acaba kimse yok
-
arkadaşlar ulaşabilen varsa buraya yazın ben de arayacağım o numaradan.ertelenmesin istiyordum ama herkesin sınavları endişelendikçe erteleniyor bizim canımızda kimseden az değerli değil bence.ulasamazsak ertelenmesini isteyenler olarak tweet atalım ösym ye
-
ben şimdi ulaştım ancak net bilgi alamadım. Özellikle bir çok insan bilet alcak ona göre son dk ertelenirse mağdur oluncak dedim ama ertelenen sınavlar belli o da ertelenirdi dedi bende şu dk dan sonra ertelenmez mi diyorsunuz dedim başkanlığımız ne karar alır bilemiyorum kusura bakmayın net konuşamıyorum syfamızı takip edin dedi. Bu arada 10. Dk da ulaştım
-
@simer93 teşekkür ederiz hocam bilgi için.sayımız az ama yine de birçok kişi şehir dışından gelecek bir sürü insanla mecburen temas halinde olmamız gerecek,kalacak yer sorunu olacak inşallah ertelenir
-
@zephead hocam ben bu ösym den her şeyi bekliyorum son dk erteleyedebilirler ama umarım öyle bir şey yapıp kimseyi mağdur etmezler.
-
@simer93 temennim benimde ertelenmesi artık ama sınava bir hafta kala ertelerlerse bir sürü insan mağdur olcak
-
Haftaya salı - Çarşamba günlerinde sınav giriş yerlerini açıklamaktır. O güne kadar herhalde açıklama yapmayacak. O günü bekleyelim artık.