9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Sınav sonuçları yazılıdan ne kadar sonra açıklanıyor arkadaşlar
-
@simer93 yaklaşık 1 ay sonra
-
Belgenin bugün açıklanacağı konusunda emin miyiz? Ben kılavuzda bulamadım açık bir tarih çünkü
-
Ben oaym yi aradim suan icin bir gelisme yok. Giris belgesi-iptal olup olmama konusunda kimse bir sey bilmiyor
-
10 gün kaldı artık iptal olmaz herhalde, giriş belgesi başka sınavlardanda bildiğimiz 10 gün kala yayınlanır daha bilet alıcaz
-
O zaman bugun yayinlanor heralde sinav giris belgeleri
-
@bambam normalde bugün olmalı hocam ama belki yarına sarkıtabilirler
-
@bambam eleme sınavında 8 gün önceden açıklanmış
-
Benceo zaman hala daha erteyepebilme ihtimalleri var, sinav giris belgesi cikmadan netlesmicek anlasilan
-
@bambam öyle görünüyor yoksa yayınlanan başka şeyler var bugün yarın yayınlanmasa ertelenebilir
-
Hazine müfettişliği sınava 5 gün kala ertelendi belli olmaz çalışmaya devam
-
Ertelenmesi taraftarıydım ancak artık erteleme gibi bir durum olacağı düşüncesinde değilim. Vaka sayısı her gün azalıyor, aşılarda geliyor aradan çıkarırlar bizi bence.
-
@lafz neyin ne olacağı belli olmaz daha 15 bin ciddi rakam azalmış olsa da en azından aşılar gelinceye kadar erteleseler iyi olur
-
Giris belgelerinin bugün açıklanacağını düşünmüştüm, diger gecmis sınavlardan mutevellit. Bu kadar sınavın ertelenmesi dolayisiyla giriş belgelerini aciklamak bu sınavın ertelenmeyecegine dair bir on bilgilendirme olurdu. Insanlarda ona göre kendini ayarlasın.
-
Anlaşıldı 2021 e ders çalışarak gireceğiz
-
@hicks yarın her şey bell olur umarım
-
Daha ses yok. Ösym takvimindeki tek sınav da bu şimdilik. Bana ertelenecek gibi geliyor.
-
@onuktekin bugün bir açıklama yapılmalı ama yoksa haftaya sarkacak belirsizlik sürecek
-
bugün gelmezse ertelendi diyebilir miyiz hiç 5 gün kala giriş belgesi açıklanan sinav var mı biliyor musunuz
-
Ben arıyorum yine ulasamıyorum bu ösym yi, sonuçta öğretmenler için basvuru almaları lazım gözetmen için son dakika hem onları hem bizim giriş yerlerimizi ayarlayamaz heralde