9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
Ösym nin açıkladığı takvimde en erken sınav bir yds sınavı ve 27.03 veya 02.2021 de yapılacak herhalde. Ne yazık ki bu sınavla ilgili bir tarih belirtilmemiş ama en erken gözüken sinavdan sonra yapılacağı tahmininde bulunursak daha çok zamanımız var nerden baksan 1.5 ay gibi bir süre daha olmaz sanırım. Yanlış bakmış olabilirim
-
@lafz ben de şimdi gördüm malesef öyle gözüküyor.
-
açıklanmış 6-7 Mart yeni sınav tarihi. hayırlı olsun
-
Ticaret bk sınavıyla mı çakışıyor?
-
@onuktekin hayır ticaret müf. son sınav 20-21 subat, ticaret den. 21 martta
-
Guy veya vmy sınavlarıyla çakısmaz inşallah böyle bir durumda ne yapabiliriz arkadaşlar
-
@sokrates12 geçen sefer bu konuda ne ÖSYM ne de bakanlık cevap vermemişti �nşallah bu sefer öyle bir şey yaşamayız
-
@onuktekin İnşallah kazanılmis haklarımız boşa gitmez
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. 2019 da medyan seçmen yaklaşımı sorulmuş. Tam olarak hangi yaklaşım oluyor? Bilgi verirmisiniz.
-
@xxxkara hocam elinde çıkmış sorular varsa, bir yılda sorulan soru ertesi yıl da tekrar sorulmuş mu? herhangi bir ders için, böyle bir şey ile karşılaştın mı? Karşılaştıysan hangi ders acaba?
-
@lafz Sayıştayda eski sınavlarda var.Borçlunun temerrüdü peş peşe sorulmuş. Buradaki yazış amacım hangi teori sorulmuşsa onu eleyip kalanlarına bakmaktı.
-
@xxxkara
maliyedeki ortanca seçmen yaklaşımını kastediyorsunuz sanırım.
medyan seçmenin geliri ortalama gelirin altına düştüğü zaman kendisine gelir transferi yapılmasını ister. devletin bu transfer nedeni ile harcamaları artar. kamu harcamalarının artış nedenlerini açıklayan yaklaşımlardan bir tanesi. kısaca bu şekilde. -
@lafz Hocam tüm dersler için sorulan aynı sorular var. Hemen bir sonraki sınavda sorulmasa da ilerleyen sınavlarda aynı soruların sorulduğu olmuş.
-
Merhaba arkadaşlar sınava ilk kez girdim ve kazandım lakin hem sınavın nasıl olacağını çok bilmiyorum hem de Ankara dışından geldiğim için pandemi sürecinde nasıl olur merak ediyorum. Daha önce klasik sınava girmiş olanlar sınavın oluş şekli ile ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim. Sınav giriş yerleri genelde nasıl oluyor ben test sınavına bir lisede girmiştim yine aynı mı olur?
-
@boddah gecen yıl lise de idi sınav ilk oturum ctesi sabah hukuk 2 saat sınav süresi ara dan sonra maliye idi 2 saat idi oda hukuk 7 soru 10 ar puan son soru 30 puan idi maliye 4 soru her soru 25 puan idi pazar sabah iktisat 2 saat sınav süresi idi öğleden sonra 1 saat kompozisyon ara vermeden peşine hemen seçmeli olan ders oda 1 saat
-
@dursundursun Çok teşekkür ederim
-
Muhasebede monografi sorulma ihtimali var mı ?
-
@sahy2307 Monografi sorulmuyor.
-
Sınav yeri belli olmuş
-
@lafz kaldırdılar, belgeler şu an gözükmüyor neden bilmiyorum