9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@simer93 aynen hocam yapar mı yapar belli olmaz işi
-
Bende şimdi görüştüm ÖSYM ile ertelenip ertelenmeyeceğini sordum sitemizden takip edin dedi. Henüz takvimi de açıklamadınız ocakta hangi sınavların olacağı belli değil bi tek bizim sınavımızın olması kadar doğru dedim taleplerinizi ileteceğiz sitemizden takip edin dedi yine. Bu şekilde arayarak pek bi yere varamayız benim bu 6 ya da 7. arayışım. Sitemizden takip edin diyorlar sadece
-
@asımus tweet atın hocam ben ertelenmesi için öyle yaptım
-
Umarım ertelenir sürekli aklım burda odaklanamiyorum derslerin hepsi duruyor resmen bir yandanda ise gidiyoruz
-
@zephead evet öyle yapalım hocam atayım ben de
-
Hocam bende erteletmeyin ki bı tarihe kadar ertelemediler ertelemezler heralde. Kimse çalısamıyor saçma sağan bi süreç oluyor gelsin geçsin bence
-
Ertelenmeyecekse bile bilelim. Sınava sadece 225 kişi de girmiyor. Görevli çok kişi var. Karantinası devam edenler olursa hak kaybı yaşanır. Olması gereken ertelenmesi ama ertelenen sınavların çok olması da korkutuyor. Çakışmalar başlayacak sonra.
-
İsallah sınav günü hiç bir aday pozitif ya da temaslı olmaz. Kendinize dikkat edin dostlar.
-
Çalıştığım odada pozitif vaka vardı geçen hafta karantinaya bile almadılar ertelenmesi en iyisi
-
@hicks Ankara'da durum hiç iyi değil zaten.
-
@hicks hocam bence ararsanız ya da tweet atarsanız bunu da belirtin.eminim daha çok arkadaşta vardır böyle
-
@zephead iki gündür arıyorum bakan olmuyor
-
@hicks 15 dkyı buluyor bağlanması bida aradığınızda bekleyin hocam
-
Ertelenmesi lazım ama bizim aramamızı falan takarlar mı bilemiyorum
-
@lafz Ankara dışından gelecek olanlar için fazladan fazladan eziyet olacak. Sınava giren sayısı kadar sınav görevlisi de var. Olsun bitsin denecek bir sınav da değil.
-
@onuktekin 4 oturum ve sınav 2 gün sürecek ertelenmemesi saçmalık zaten. Ama ne yaparlar bilemiyorsun ki
-
valla arkadaşlar arayalım tweet atalım talebimizi iletelim.tek günlük sınavlara şehir dışından arabayla geldim toplu taşıma kullanmadım bir şekilde hallettim ama bunda mecbur kalacak yer lazım kimse kimseye evini açmak istemiyor ya da otellere gitsek ne kadar için rahat edecek illaki toplu taşıma kullanman gerekecek otobüse bineceksin dolmuşa bineceksin haberlerde çıkıyor her gün 1 2 kendini bilmez pozitif olduğu halde toplu taşıma kullanıyor.otobüsten inip acaba pozitif olan var mıydı diye sınava girmek ne kadar sağlıklı olur sınava kendini veremezsin
-
@zephead pazartesi bence herkes arasın durumu bildirsin dediğin gibi hocam tek günlük olsa neyse en az üç günlük bir süreç bu sınav şehir dışından gel 2 gün kal git neyin ne olacağı belli değil
-
Ertelenmeyecek galiba. Hiç ses yok.
-
Bencede ertelenmeyecek