Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar ticaret bakanlığında Uzmanlık,Müfetişlik ve Denetmenlik kadroları arasında bir seçim yapılacak olsa hangisi seçilmelidir.Bunların arasından en iyisi müfettişlik mi?
-
@06kaya06 merhaba, aslında kafanızdaki kariyer planına bağlı bir şey. Denetmenlik konusunda hiçbir bilgim yok muhtemelen iç denetimdir. Uzmanlık ve müfettişlik içinse şunu söyleyebilirim. Müfettişler doğrudan bakana bağlı teftiş kurulu başkanlığında kariyerlerini sürdürüyorlar ve buna bağlı olarak teftiş kurulu içerisinde yükseliyorlar. Uzmanlığın kariyer yolculuğu ise uzm. yrd ->uzman->şube müdürü-> daire başkanı->genel müdür yardımcısı->genel müdür-> (eskiden müsteşar yardımcısı) diye ilerliyor. Her ikiside kariyer mesleği sonuçta, iş kendinizi hangi alanda görmek istediğinize bağlı bence
-
Yazınız çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
-
@06kaya06 rica ederim başarılar
-
Arkadaşlar sonuçlarin açıklanmasi ile ilgili bir gelisme var mi? Kurumu arayan oldu mu acaba?
-
@tylerdurden Ben bugün aradım hocam. İki hafta önce de aramıştım herhangi bir bilgi gelmedi dendi. Bugün ise telefondaki kişi 1-2 hafta içinde açıklanabilir ama kendi fikrim kesin bir şey yok dedi.
-
@bir-i̇ki
1-2 hafta mı teşekkürler hocam. -
@bir-i̇ki Ben de dün aramıştım aynı cevabı verdiler. Kesin olmamakla birlikte tahminen iki hafta içinde açıklanabilir dediler.
-
@bir-i̇ki tesekkürler hocam. Beklemedeyiz.
-
Tam olarak hangi numarayı aradınız bizde arayıp soralım
-
@primocarnera 0312 449 2430-2436 Bu numaraları arayabilirsiniz hocam.
-
Aradım banada aynı şeyi söylediler kesin olmamakla beraber 2 haftaya kadar açıklanacak deniliyor dedi
-
@primocarnera
tam başlığa yazıyordum hocam bilgisi olan var mı diye.
geçen hafta 2 haftaya açıklanır demişlerdi. şimdi yine mi 2 hafta oldu. geçen 1 haftamız nereye gitti
bu hafta açıklanır umarım. -
@duha ticaret uzmanlığı için sonuçlar bakanlığa verilmiş aciklanacakmista buda bence aciklanir
-
@adanali01
öyleymiş hocam ben de şimdi o başlığa bakıyordum orada gelişme var mı diye. onların sonuçları okul hazırlıyormuş sanırım bizim direkt teftiş kurulu ilgileniyor.
inşallah dediğiniz gibi bu hafta açıklanır. sınavım zaten bıçak sırtı. elendiysem de öğrensem artık -
@adanali01 emin olmamakla birlikte o sinav anadolu universitesine yaptirilmisti diye biliyorum. iki sinav arasinda organik bir bag olmayabilir
-
@duha 2 hafta öncede 2 hafta diyorlardı bu hangi 2 hafta acaba
-
@ömer-faruk-0
bilemiyorum hocam bekleyeceğiz mecbur.
acaba 3 ilanı da ard arda mülakat tarihleri ile mi açıklamak istiyorlar diye düşünüyorum. mülakat tarihi programını da belirleyip açıklamak istiyorlarsa belki ondan gecikmiştir diyorum.
yoksa 3 hafta kadar önce sınavların okunduğuna dair bilgiler vardı.
belki uzmanlık denetmenlik müfettişlik üçünü de takvime oturtma çalışması vardır bilemiyorum. denetmenlik için bir arkadaşa net tarih verip 8 inde açıklayacağız demişler.
çok daha fazla beklemeyiz inşallah. -
uzmanlık açıklandı.
bekleyişimiz biraz daha heyecan kazanabilir sanırım. -
Eller kalpte bekliyoruz