Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
2020 Yılına ait p-48 puanınız bulunmamaktadır diye uyarı alan var mı?
sinavbilgirtb@ticaret.gov.tr adresine durumu anlatan e-posta gönderdim. ÖSYM ile sağlanan veri akışında aksamalar yaşandığında bu hatanın çıkabildiğini ve aksama devam ederse iletişme geçilip manuel olarak başvurumun yapılacağı cevabı geldi. Şu an sistem çalışıyor. Aynı sorunu ya da başka bir sorun yaşayanlar bu adrese e-posta atabilir.
-
@sena61 Az önce denedim düzelmişti sistem. sinavbilgirtb@ticaret.gov.tr adresine e-posta gönderin isterseniz.
-
Arkadaslar nufus cuzdani seri no kismina yeni kimlik karti olanlar ne yazıyor acaba, sayfada iki kutucuk bulunuyor ancak kimlik kartlarinda seri no tek parca halinde
-
@mert12344321 Seri numarasının ilk 3 hanesini 1. kutucuğa geri kalanı da 2. kutucuğa yazdım oldu.
-
@grwvh cok tesekkur ederim
-
@grwvh bende aynisini yaptım
-
@grwvh bir de sunucu hatasi yaziyor bilgileri girince ne yapmak lazim bilginiz var mi
-
@mert12344321 bilmiyorum.
-
@obrigado06
kabul etmedim halkbank görevini güzel kardeşim benim. -
Dostlar bi yardım ederseniz çok sevinirim; yeni mezun olduğum için diploma alamadım malum süreçten dolayı mezun belgesi yüklesem sıkıntı olur mu diploma kısmını boş bıraksam ?
-
@kamuadayı Halkbank'ı kazansam uçarak gidecektim ben.
-
@blueberry
umarım benim yerime sizin gibi çok isteyen ve görevi kalıcı olarak düşünen ihtiyacı olan birine yedekten nasip olur. -
Kaç puanla başvuru yapıyorsunuz arkadaşlar
-
@kamuadayı Sağolun hocam. Keşke yedek olsaydı ama o da yok malesef.
-
Arkadaşlar sistem mi çöktü başvuru kısmına gerekli bilgileri girince gerisi gelmiyor hata ekranı veriyor
-
Arkadaşlar kaçla kapatır sizce?
-
Her boyutta fotoğraf yüklememe rağmen kabul etmiyor yükleyen arkadaşlar hangi boyutta yükledi bilgi verebilir mi?
-
arkadaşlar diploma veya mezuniyet belgesi yüklenmesi diyor. e devletten mezun belgesi yukledım bir sıkıntı olur mu ?
-
@dogangunes55 sizler sisteme girebildiniz mi ? sabahtan beridir sunucu hatası diyor .
-
Ben de giremiyorum sunucu hatası veriyor sürekli