Maliye bakanlıgında neler oluyor?
-
15 temmuz sonrası alımların etkilendigi dogru ama içişleri adalet aspb çsgb dahil çogu bakanlık alımlarına devam ederken aylardır bekledigimiz maliye bakanlıgı bu darbe girişiminden etkilenen tek bakanlık olarak kaldı. Böyle giderse 2016 yılında 85 üstü almış olan 4bin kişi için felaket olacak. Erkek adayların askerlik tecilleri yaklaşmasından bahsetmiyorum bile. Umarım en kısa zaman da maliye bakanlıgı da durumun farkına varır.
-
@pozitifdışsallık maliye bakanlığında alım olmama nedeni sayın bakanımızın pek alım taraftarı olmaması umarım tavrını kısa sürede değiştirir.
-
Bu durum en çok üniversitelere yarıyor bence. Tezsiz yüksek lisanstan elde ettikleri gelir artıyor. Ben de süreç yavaşladı diye işe girdikten sonra başlamayı planladığım yüksek lisansa normalden 2 yıl erken başlamak zorunda kaldım, yoksa bu ay sonuna kadar tecilim bitecek ve mart sonuna kadar askerlik şubeye gitmek zorunda kalacaktım. İyi ki de eylül ayında başlamışım :slight_smile:
-
@odtüsbky en ucuz tezsiz hangisi :((
-
Bilmiyorum, tezli yaptığım için tezsiz fiyatları kaç bilmiyorum zaten iyi ki başlamışım, maddi durum daha da kötüleşti. Ancak sen Süleyman Demirel Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi'ni araştır
-
Bende yüksek lisans yapıyorum. 2018 e kadar tecilli ama askere şu dönemde gitmek mantıklı ne alım oluyor ne ilan geliyor boşa çalışıyor gibiyiz. Beklesem mi kalsam mı bilemedim
-
Bende gelir uzman yard. olarak çalışıyorum. Kurum çok durgun çok o kadar durgunki önünü alamadık. Bir sınav açmadılar ya
-
Guydanda umutlar tükeniyor yavaş yavaş sınav öncesi gelir mi gelmez mi belli değil