KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@asım-us Haklı olabilirsiniz ama bana da bir dönüş yapılmadı. Doğrusunu net bir şekilde bilen varsa ona göre düzeltme yapalım. Yarın son gündü formu göndermek için.
-
Arkadaşlar ösym tanımlar kısmında program tanımı yapılmış buraya görsel atmayı beceremedim ama orda diyor ki programlar lisans önlisans yüksek lisans doktora şeklinde açılır. Yani bunlardan birini yazacağız demektir
-
@denetçiadayı garanti olsun diye lisans işletme yazdım hocam dönüş olmadı banada
-
@bulut25 bu arada işletme bölümü mezunu olup mülakata girecek kimse varmı bölüm için nasıl hazırlanıyorsunuz
-
Bugün sitedeki formu e-posta ile göndermenin son günü. Gerçi göndermeyen kalmamıştır.
-
Arkadaşlar galiba telegram grubu kurulmuş mülakat için ama kullanmıyorum ben whatsapp grubu var mı ?
-
Bugün bazı arkadaşları mülakata gidip gitmeyeceklerini sormak için kurumdan aramışlar.
-
Bugün başladı herhalde mülakatlar, giren kimse varmı?
-
Arkadaşlar iktisattan mülakata giren oldu mu acaba? Mülakat hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@takasugi mülakatlar biteli epey oldu yok mu bi haber duyum???
-
Mart ortası deniliyordu sanki
-
@guymağduru inşallah dediğiniz gibi olur
-
Bingöl için mülakat bekleyen arkadaşlar özelden yazabilir mi
-
Mülakatın ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi duyum var mı
-
@abdulaziz 15 gibi açıklanır dedi mülakatta bizimle ilgilenen insan kaynaklarında çalışan görevli.
-
@m-ali-44 15 i geçti bu cuma kadar gelir mi sonuçlar dersiniz
-
@abdulaziz Arayan bir arkadaşa bu cumaya kadar açıklanabilir denmiş. Fakat geçen sene de böyle olmuş bu yüzden fazla umut etmeden beklemek daha iyi.
-
@onuktekin şey abi o güvenlik soruşturması nedeniyle öyle olmuş. Hatta orada dedilerki güvenlik soruşturması vardı geçen sene 9 ayda açıklamışlar. AYM kararı ile kaldırıldığı için açıklana bilir dedikleri doğru olabilir. Tabikide haklısın ama tam olarak bir kesin tarih yok uzayada bilir maalesef..
-
@m-ali-44 gecen sene 9 ayda mı açıklandı sonuçlar
-
@onuktekin inşallah açıklanır