KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Denizli kaçla kapattı ?
-
Arkadaşlar benim p28 Puanım 85.34 Diyarbakır 85.51 ile kapatmış sanırım.Belki bir duyan olur etrafında feragat eden olur diye yazmak istedim.biliyorum çoğu kişi aynı durumda ben de bu şekilde sesimi duyurmak istedim
-
@don-pablo 93,42
-
@onuktekin ben bugun kosgeb tarafindan arandim. Icisleri dernek denetciligi sonucumu sordular kazanamadigimi bildirdim.
-
@yelloww Zonguldak için feragat veren arkadaşımızıda aramışlar çok ilginç gerçekten kurum alacağı personelde kalıcılığı aşırı önemsiyor demekki
-
Batman için feragat edecek arkadaşlar var mı? Yakın bir puan ile hak kazanamadım.
Başka kurumu kazandığı kesinleşen arkadaşlar; feragat dilekçelerinizin resmini çekip aşağıdaki adrese mail atmanız yeterliymiş.
Her şey gönlünüzce olsun..."Haklarından feragat etmek isteyen adayların, imzalı feragat dilekçelerini en geç 11.01.2021 tarihi mesai bitimine kadar insankaynaklari@kosgeb.gov.tr adresine göndermeleri önemle rica olunur."
-
@bulut25 Bu kadar dikkat etmeleri güzel gercekten
-
@yelloww
katılıyorum. kosgeb in bu süreçteki tavrını gerçekten çok beğendim. hele diğer kurumlara baktıkça sürece bu kadar hakim ve de duyarlı olmaları takdir edilesi gerçekten.
bir tık daha üzüldüm şimdi mülakata kalamadığım için
mülakatı da geçip mesleğe başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyeyim. güzel bir kuruma benziyor. -
İzmir kaçla kapadı acaba? Bir İzmir'i göremedim. Kimse yazmadı mı?
-
@onuktekin
90,2 diye gördüm sanırım -
@duha Büyükşehirlere iyi yüklenilmiş.
-
@onuktekin
izmir yazılır hocam normal p28 im nispeten düşük olduğu için cesaret edemedim. gerçi mersine cesaret ettik o da patladı da deniz kenarı güzel şehir diye yazdım valla kriterim oydu yoksa gelebilecek iller varmış
acaba p28 i yüksek olan arkadaşların diğer puan türleri p48 özellikle ne durumda merak ediyorum açıkçası. kosgebe başlayanlar yine ticaret müf. defterdarlık, guy, vmy gibi sınavlara girecek mi? mülakat tarihi ve sonuçlanması da önemli tabi -
@theekonomist 90.65 mülakata hak kazanmış 93 değil hocam
-
@duha kosgeb mülakatları min 5 6 ayda açıklanmış geçmiş yıllarda o yüzden herkesin her sınava gireceğini düşünüyorum çünkü süreç çok uzun
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma 90 üstü puanların sıralaması nedir ?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@merveogutcu daha önce güvenlik soruşturması vardı ancak aym iptal etti çoğu kurum beklemiyor açıklıyor sonuçları inş erkenden sonuçlanır hepsi de. Bizlere de diğer kurumlarda sıra gelir.
-
@merveogutcu şu ağır işleyen süreçler yüzünden listelerdeki insanlar hiç değişmiyor.Şahsen kosgeb bana gelirse guy sınavına girmeyeceğim diğer açılan taşra ilanlarına da başvurmayacağım.Puanların düşmüyor olmasının en büyük sebebi de kurumların ağır davranıyor olması.
-
Umarım bu sefer hızlı bir süreç yaşanır.5 6 ay bir alım için çok uzun süre. Sahsen kosgeb olursa diğer ilanlara başvurmam.