KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Mülakat için önerisi olan, gerekli evraklar vs. Bilgi veren olursa çok iyi olur
-
@scofieldmustafa ilk mülakatım olacak çok mutlu oldum ve şaşırdım umutsuzdum açıkçası
-
88 ile kalamadık. yaktı bizi mersin. hayırlısı olsun diyelim.
-
Mülakata kalanları tebrik ederim. Allah gönlünüze göre versin.
-
@duha 90.8 ile kalamadım mülakata. Konya yaktı beni de.
-
@blcmert
hayırlısı olsun diyelim hocam. insanın canı sıkılıyor tabi biraz ama yapacak birşey yok. diğer ilanlara hazırlanmaya devam. -
Mülakat yeri, konuları, gerekli evraklar yazmıyor sanki ben bulamadım bulabilen var mi
-
@duha evet hocam haklısınız. Bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde
-
@blcmert, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@duha evet hocam haklısınız. Bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde
Aynen öyle ben de düzceye giremedim 89.1 ile çok istediğim bir kurumdu bakalım ne olacak
-
Sözlü sınavda adaylar, alan bilgisi, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü,
görevlendirileceği pozisyona yatkınlığı, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip
olup olmadığı kriterleri göz önüne alınarak değerlendirilecektir. Sözlü sınava hak kazanan adaylar, sözlü sınav öncesi www.kosgeb.gov.tr internet adresinden temin
edecekleri KOBİ Uzman Yardımcılığı Bilgi ve Başvuru Formu’nu el yazısı ile okunaklı şekilde doldurup
sözlü sınav esnasında yanlarında bulunduracaktır. -
@onuktekin hocam bir sorum olacak. Taban puanlar bugün açıklanmadan önce feragat etmiş olanlar sizce dikkate alınmış mıdır yoksa onlar da ayın 11'inden sonra mı değerlendirilecek? Sanırım etkili olacaktır bu..
-
@nopalung Bunun hakkında bilgim yok. Feragat eden arkadaşların sistemdeki bilgilerinde mülakata hak kazandıkları yazıyorsa feragatler verilen tarih sonunda etki edecek demektir. Sistemlerinde bir şey görünmüyorsa feragatli listedir. Yine de en kesin bilgiliyi ik verir.
-
@theekonomist yer belli mi
-
@onuktekin anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için..
-
@mantıkuttayyr Ankara- Ulus Başkanlık binasında olmuş gecen yıl. Bu yılda aynı yerde olma ihtimali mevcut
-
@theekonomist hocam bu paylaşılan linkte 26-27 Şubat mülakat tarihimi benmi yanlış anladım, birde mülakat için istenilen bir evrak varmı
-
@çalışkanşirin nasip değilmiş hocam. Daha iyi yerler için çalışmaya devam
-
@bulut25 paylaşılan linkteki 2019 alımı için. Mülakata kalanlar için Kosgeb'te yayınlanacak olan başvuru formu istenilecek. İlanda bu şekilde yazıyor
-
Arkadaşlar KOSGEB Web sitesinde şu şekilde yazmakta
KOBİ Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı mülakat tarihleri Başkanlığımız internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) ileri bir tarihte duyurulacaktır.
NOT 1: Geçici Mülakat Sonuçlarına itirazlar 11.01.2021 tarihi mesai bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
NOT 2: Haklarından feragat etmek isteyen adayların, imzalı feragat dilekçelerini en geç 11.01.2021 tarihi mesai bitimine kadar insankaynaklari@kosgeb.gov.tr adresine göndermeleri önemle rica olunur.
Feragat etmek isteyen olursa çevrenizde tandığınız varsa mülakata girmeye hak kazanan lütfen dilekçesini yollasın belki bizlere sıra gelir.
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatlar Ankara KOSGEB Başkanlığında gerçekleşecektir. Kart çekme usulü sorular yöneltilir akabinde bireysel, bölümünüzle ilgili ya da tercih ettiğiniz il ile ilgili sorular da sorulabilir. Şimdiden başarılar dilerim.