2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@adigeah19 2650 TL abartmayın
-
@adigeah19
Kim diyo kardeşim kurumu arıyoruz yılbaşından sonra 3000 olacak diyo sen burda 5000 diyorsun -
Son dört gün kimler kaç puanla başvurdu ?
-
Başvurudan sonra mail geliyor mu acaba?
-
@gazibey 91.1
-
@guymağduru mail bana geldi geliyor herkese galiba
-
@pepe35 ikamet şartı nerede yazıyor?
-
iş başvuru formunun 3.adımında (ad soyad doğum tarihi ikamet belgesi vs girilen ekran) kaydet ve ilerleye bastığımda ekranda çarpı işareti çıkıyor.
ben ilanda göremedim ama birileri ikamet şartından bahsetmiş sebebi bu olabilir mi?
-
Ben hala kararsizim ya o paraya Ankarada geçinmek çok zor olur öğrenim kredimde var maaş yükselecekse bile ne zaman yükseleceği belli değil
-
@gazibey 86,5
-
@gürkan35 Hocam bencede haklısınız maaş düşüklüğü insanın kafasını karıştıyor heleki Ankara gibi bir yerde
-
Geçen sene bir yazıda okumuştum maaş 3000 tl diye. Bu sene 2650tl olmasını ben akla uygun bulmuyorum
-
Adam 91 puanla asgari ucretli isci statusune basvuruyor. Bu sinavlarin akli mantigi kalmadı ozelde yükselmek daha mantikli.
-
@125478 Ben de internette okudum haberde en düşük maaş 3150 tl diyordu.
-
@gazibey Aynen öyle bakalım napıcaz
-
Koop. Görevlilerine en son alımda 2 ay deneme süreci vermişler bu süre içinde her 2 tarafta sözleşme fesh edebiliyor 2 ay boyuna verilen maaş 3 küsür sonra kadro sınavı oluyor kadro alındıktan sonra aylık brüt maaş artıyor. Maaşın 2650 olduğunu düşünenler başvurmasın zaten
-
@kalemcanavarı artı 3 ayda bir ikramiye ve yanılmıyorsam her yılın mart ayında maaş ve ikramiyeyeye ek 3 maaş tutarı kadar teşvik pirimi yatıyormuş.
-
Çok fazla belirsizlik var. O yüzden elimden geldiği kadar forumlarda yazılanları toplamak istiyorum.
Geçen sene için maaşın 3bin TL olduğu söyleniyor.
6 ay boyunca yanlış anlamadıysam deneme süresi -staj süresi de diyebiliriz- var. Bu sürede aday memur olarak görev yapıyorsun. Sonra sınava girerek memur olabiliyorsun.
Göreve başladıktan sonra ilk 2 ay içinde görevinden tazminatsız ayrılabilirsin. Tazminat miktarı ise brüt maaşın 5 katı.
Göreve başladıktan sonra ilk 3 yıl tayin isteyemiyorsun. Bir yerde de en fazla 10 yıl kalabiliyorsun.
Göreve başladıktan 5 yıl sonra müdür yardımcılığı için sınava girebiliyorsun.
@kalemcanavarı hocam ne yaptın senede 7 maaş ekstra çok fazla. 3 ayda bir ikramiye verildiğini ben de duydum. Okuduğum forumda senede bir maaş teşvik primi verildiğini konuşulmuş.
-
@125478 bahsettiğin 3 yıl 10 yıl müdür yrd gibi konular koop. Birimlerinde çalışan görevliler için geçerli bu alım zaten direk merkez birliğine yapılıyor.
Teşvik olayıda servis görevlilerş için 3 maaş tutarıymış 1 değil. Koop görevlilerinin satış vs. Durumlarına göre 1 yada 8 maaş arası servis görevlilerin ise böyle durumu olmadığı için 3 maaş sabitmiş. -
Benim tahminim taban puanın 83 84 bandında olacağı , 95 alan adamın servis görevlisi olucam diyicek hali yok diğer taraftanda ileriye dönük imkanlarının iyileşmesi 80 seviyelerinede indirmez.