2017/1 Ataması bekleme başlığı
-
@skahraman558
Hocam bildiğiniz gibi beklemekteyiz malesef. İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını en kisa zamanda alırız. -
puanlar kaça düşer tahmini?
-
Ankara Dhmi Stajyer Aim Memuru kaça kadar düşecek çok merak ediyorum. Mühendisler saldırırsa bize ekmek çıkmaz gibi ama yine de şansımı deneyeceğim bakalım.
-
@jan onu ben de anlayamadim.
-
Yarın bakıyorum dostlar güzel bir analiz çıkar ortaya. Kaça düşer değerlendirelim.
-
bu branş sıralamaları ne zaman düzelir p3 seçiyorum gene p1 kodu ekranda değişmiyor.
-
ptt istediğim şehirde mülakata kaldım ondan atanmak istiyorum ama açıkta kalmamak adına tercihde yapacam.. Eğer tercih yaptım x kadrosu geldi diyelim bayramdan sonra sözleşmeli ptt açıklansa ve kazansam kadrolu alımdan ptt ye geçemiyorum doğru mudur?
-
@totti kardeşim ptt nerede mülakata kaldın hangi şehirde? bende mülakat sonucu bekliyorumda
-
arkadaşlar mke ve teiaş'ın memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@Antimülakat hocam istanbuldaki belediye memurları zabıta vs ne kadar maaş alır hakları vs nedir.bunun ile alakalı bir başlık veya haber yaparsanız güzel olur zira istanbul şartları malum ona göre tercihler yönlenebilir.
-
@zaknafein zabıta maaşları yazımız var hocam. Tekrar bir çek edin yazıyı.
https://www.tercihiniyap.net/haber/zabita-maaslari-2017-ne-kadar .
-
@Antimülakat hocam yas oldu 32 zaten zabıtaya giremem de belediye memur maaşlarını kastetmiştim.her yer faklı bir şey söylüyor.
-
@zaknafein hocam belediyelerde bildiğin üzere ayrı kamu tüzel kişiliği olan yerler. Personel alımları, Maaşları, Çalışma Koşulları vs. konusunda başkanlar belirleyici rol oluyor.
-
1111111111111111111111
-
@totti iyiymiş kardeşim ankara benim de hayırlısı inş olur
-
Arkadaşlar tercih sıralamasında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?Bir de m.e.b onaylı sertifika isteyen yerler için üniversitede gördüğümüz bilgisayar dersi geçerli midir?