Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
@willsmithh hocam sabahta 10 yakın girmeyen oldu benim soyismim d ile başlamasına rağmen 5 6 kişi ben saydım
-
@abdulaziz yani dediği gibi arkadaşım 19 20 kişi yoktu muhtemelen tabiki girenler için olumlu ancak kıl payı listeye giremeyenler için kötü oldu.Geçen yıl yaklaaşık 19 20 gün içinde açıklanmıştı umarım yine öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@willsmithh umarım bu sene de erken açıklanır
-
@willsmithh hocam 40 gündü sanırım 24 şubat mülakat , nisanın ilk haftası sonuç açıklanmıştı
-
@kartalyürekli tarihleri hatırlamıyorum ama sanki çabuktu benim aklımda 3 hafta diye kalmıştı öyle beklemedik pek
-
Kurumu arayan oldu mu arkadaşlar var mı bir haber ?
-
önceki alımda kaç gün içinde açıklanmıştı acaba ? 17 gün geçti sanırım genel müdürlüğe baskı yapmanın vakti gelmiştir artık yavaştan
-
@tupacshakur 35 40 gün
-
@willsmithh sağolun hocam acaba kurumu arayıp biraz baskı kursak süreci hızlandırabilir miyiz biraz da olsa
-
@tupacshakur zannetmiyorum ipleyeceklerini içişleri adalet bunlarda işlemez onlar bence
-
Kurumu arayan soran oldu mu ??? Yok mu bi haber duyum
-
1 ay oldu açıklasalarda kafamızı kurcalamasa
-
@gören hocam yüreğimize indi açıklandı diye uzun zamandır sessilik olunca yarın ben aramayı düşünüyorum kurumu hocam ulaşabilirsem birine bilgilendiririm
-
duyumu olan yok mu ne zaman açıklanır
-
Bu kadar uzamasının sebebinin güvenlik soruşturmaları olduğunu düşünüyorum, inşallah bu hafta açıklanır artık
-
@yalın kurumun hanttalligi guvenlik sorusturmasiyla hicbir alakasi yok
-
@atibaa hakimlik mülakatları bile bittikten sonra 2 ayda açıklanıyor. 50 gün oldu burada 15 kişilik kadro açıklanmadı . Şu platformda kendimi bile avutamıyorum herkes bilirkişi
-
Gvsler mülakatlardan önce başlıyor geçmiş yıllarda 35 45 gün aralığında açıklandı.Muhtemelen imza sürecindedir.Diğer alımlar devam ediyor bence bir hantallık yok bir taraftan hakimlik mülakatları bir taraftan işçi alımları.Yakındır bence sonuçlanması
-
personel genel müdürlüğünü aradım telefondaki yetkili bilgimiz yok açıklandığında sitede açıklanır diyor ısrarla bilgi almak istememe rağmen
-
Bu hafta açıklanır mı duyumu olan var mı ?