Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
herkese iyi haftalar arkadaşlar bu haftadan umutlu muyuz şu zor günlerde hepimizin güzel bir habere ihtiyacı var
-
@jwinnfield ben umutluyum hocam.
-
@jwinnfield 15 ine kadar kazananlar aranmış olacakmış
-
@jwinnfield bu hafta ve diğer hafta içinde arayacaklar yani artık
-
@jwinnfield ben de umutluyum. 1,5 ay dediler 1,5 ay oldu. Ziraati kazananlar bugün eğitime başladı. Bu hafta değilse ne zaman artık.
-
@gklp Hocam insan kaynaklarını mı aradınız öğrendiniz
-
@torex ben aramadım. Genel merkezi aramış sabah biri. O haber vermiş bir sayfada. Onu gördüm ondan yazdım
-
@torex ama arandığında aynı şeyi söylerler diye düşünüyorum:)
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@gklp eyvallah hocam teşekürler
-
Arkadaşlar herhangi bir bilgi edinebilen var mı?
-
bence hiçbir şey açıklamayacaklar umut bağlamaya gerek yok
-
@fikretsmsk alımları iptal ediyoruz diyecekler
-
@financewithtuna, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@fikretsmsk alımları iptal ediyoruz diyecekler
20 küsür müfettiş aldıklarını ilan etmişlerdi sitelerinde. sonra onu bile sildiler. iç kontrolör aldılar mı o kadro için sonuç açıklandı mı bilmiyorum ama uzman yardımcısı almayacaklar bence. boşuna beklemeye, takip etmeye bile gerek yok.
-
@fikretsmsk açıklanması uzun süren ilk mülakat değil alım yapılacak merak etmeyin. kaç kişi aldılar bilmiyorum ama iç kontrolör de aldılar.
-
@fikretsmsk Nasıl moral bozucu bir konuşmadır hocam bu?İç kontrolör de müfettiş de aldılar hocam.Ben uzmanlık için umutla beklemeye devam ediyorum.Siz beklemeyebilirsiniz.