Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
nasıl bir belirsizliğin içerisindeyiz her gün aynı hayal kırıklığı açıklayın sonlandırın artık şu ızdırabı. olumlu olumsuz sonuca göre hepimizin hayatını geleceğini planlamaya hakkı var sonsuza kadar bu şekilde bekleyerek devam edemeyiz
-
@jwinnfield artık araya birilerini koyup insan kaynakları müdürüne ulaşmak lazım bir şekilde bu hafta da açıklanmazsa iş o raddeye geldi
-
@muddei-hususi ik ni arayan oldu mu acaba
-
@gamze-bolat genel müdürlüğü aradım olumlu olanlara dönüş yapılıyor dedi aranan oldu mu
-
@hukuk123 hocam IK dönüş yapılacak demiş olabilir mi kimseden arandığına dair bir bilgi gelmiyor çünkü
-
@jwinnfield bence de onlar zamanı gelince olumlu olanlara dönüş yapılır gibi bir şey kast etmiştir
-
@muddei-hususi zamanı ne zaman acaba cidden çok uzadı ya
-
ik ile konuştum bir gelişme yokmuş, süreç devam ediyormuş, süre veremezlermiş. valla yıl sonuna bile kalabilir hiç emin olamıyorum artık, en iyisi akışına bırakmak.
-
@nurayse en iyisi bu ilanı yokmuş farz etmek ama o da işsiz veya mevcut işinden memnun olmayan birisi için pek mümkün değil. sosyal medya etkinliği falan yapılsın desek etki uyandıracak kadar kişinin katılması zor. tek seçenek bankadaki üst düzey yöneticilere ulaşmak ama o da pek mümkün görünmüyor birilerinin tanıdığı olması lazım bu ilanı bekleyen herkes gariban gibi
-
@muddei-hususi biz değil de insan kaynakları yokmuş gibi farz ediyor galiba
-
Bu hafta da bitti..
-
Biz de bitmek üzereyiz..
-
@insallaholacak gerçekten öyle hocam
-
Ulusal ajans ve hakimlikte de millet uzun bekleyiş içinde aslında çok anormal bir durum değil mülakat sonuçlarının uzaması da burada 1,5 ay diye belirtmeleri ve nihayetinde banka olduğu için bu işleri daha hızlı yürütecekleri düşüncesi çok uzamaz beklentisi yarattı.
-
@muddei-hususi aynen öyle hocam başta 1-1.5 ay muhabbeti açmasalardı ve banka mülakat sonucu olmasaydı bu kadar beklenti içerisinde olmazdık ben 2018de 7-8 ay sgk denetmenlik sonucu bekledim bu kadar uzun gibi gelmedi beklentisiz olmak lazım sanırım biraz da
-
@insallaholacak muadili ziraat epey seri bir şekilde bitirdi süreci ziraatin yazılı sınavı da çok sonra olmuştu
-
@muddei-hususi aramalar başlamış diyorlar. Aranan var mı ?
-
@sign-in ben aranmadım
-
@sign-in nerde duydunuz hocam
-
uzman yardımcılığı trabzon için arandım, çok büyük ihtimal feragat edeceğim bilginize