Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Hayırlı olsun arkadaşlar..
-
Yıl bitmeden gelecek ilanların habercisi olur inşallah
-
@kerimoglu Hocam hiç bir hazırlığım yok. İngilizcem çok kötü değil... Sizce girmeli miyim? 1 ayda alan sınavını geçemem sanırım
-
Merak ettiğim husus halkbank gibi baraj aşağıya çekiliyor mu
-
@semihylc Son alımda çektiler diye biliyorum hocam
-
@125478 halkbank da sınav yerine uzağım diye gitmedim baraji da aşağıya çektiler . Burada aynı hatayı yapmamak lazım , zaten son şansım benim için . Baraj düşüyorsa başvuru yapılır
-
İktisat mezunuyum. Başvuru yapamıyorum. Ekonomi- İktisat kabul ediliyor...
-
@semihylc Aman hocam, biz elimizden geleni yapalım. Halk bankasına benim arkadaşım da girmemişti çok üzüldü sonuçlar açıklanınca. isterse baraj 80 olsun yine denemek lazım
-
Sınav tarihi ile gümrük müfettişliği çakışıyor
-
@1meltem tabii ki denemelisiniz. Baraj uzman yardımcılığı için 50. Halkbank'ta sınav sonuçları malum...
-
Neden İktisat mezunları başvuramıyor...
-
@1meltem Hocam siz yanlış bakıyorsunuz ekonomi (İKTİSAT) yazıyor. iktisat bölümü mezunları da başvurabiliyor
-
@125478 Hocam anadolu üniversitesine mail attım. "Ekonomi -iktisat bölümünden mezun olanların başvuruları kabul edilmekte olup, iktisat mezunlarının başvuru yapma hakkı bulunmamaktadır. " diye geri döndüler... Diplomam da sadece İktisat yazıyor.
-
arkadaşlar ingilizce sınavı ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı ? kısa zamanda nasıl bi çalışma yapılabilir? tecrübeli arkadaslar yazarsa seviniriz
-
@1meltem Şu an ben de başvuru yapmaya çalıştım ama olmadı. Yıkıldım. İktisat Mezununu almayıp uluslar almak nedir? Mutlaka düzeltilmesi lazım
-
@125478 Aslında eğitim bilgileri kısmında Ekonomi(İktisat) yazıp o şekilde kaydedebiliyoruz. Ama olur mu öyle bilemedim.
-
Toplam alim sayisiı ne kadar görebilen var mi?
-
@1meltem şimdi insan kaynakları ile konuştum. üstlerine bildireceğini, sistemsel bir hata olabileceğini söylediler.
-
@125478, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
san kaynakları ile konuştum. üst
Yani inşallah düzelir. Hemen hemen her iibf bölümün başvurup iktisat bölümünün başvuramaması cidden komik.
-
@1meltem Kadın da şaşırdı zaten, gün içinde ilan düzeltilir herhalde.
Bir de genel soru sorayim. Muhasebe ve Maliye seçmelilerinden hangisini seçeceksiniz ?