Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@financewithtuna hocam siz inanıyor musunuz ki vakıfbankta gm’ye atananlar ziraati seçecek?Sözleşme imzalasalar bile vakıfı seçerler bu yüzden ziraati bekleyeceğini düşünmüyorum.Bekleyecek olsalar süreçleri aynı dönemde yürütmezlerdi.
-
@financewithtuna bana da öyle geliyor ama beklemek de yordu artık
-
@ygmr ziraat sözleşme imzalayanların listesini paylaşabilir, bu şekilde orayı kazananları vakıf listelerine sokmayabilirler. Küçük bir ihtimal ve pek de doğru bir uygulama değil ama bu zamana kadar açıklamama sebepleri bu olabilir
-
@bumbumtis çünkü hem ziraat hem de vakıf mülakatına girecekleri biliyorlardı mesela mülakat sırasında. Hatta ziraatin istediği sunumu vakıfta da yaptırmışlar
-
@bumbumtis sunumu yaptırmışlar derken hocam?
-
@ygmr ziraat için hazırladıkları sunumu vakıf mulakatinda da yapmaları istenmiş
-
@bumbumtis Bunu ilk defa duydum hocam
-
@ygmr sözleşmeyi imzalayıp sonra ziraati terk edenler tazminat ödeyeceklerini biliyorlardır. O eğitim masrafını ödemeyi göze alıyorlarsa olabilir.
-
@ygmr ziraat bankasının evrak teslimi için son süre ne zaman acaba bilen var mı? 2 ağustos eğitim başlayacak evet ama evrak vs daha önce isterler herhalde eğer son gün bugün değilse aslında vakıf açıklayabilirdi
-
@torex eğitim sırasında imzalanacak diye duydum
-
@financewithtuna Benzer olay Defterdarlık ile GUY'da yaşandı. GUY'u kazananları Defterdarlık'ta liste dışı bıraktılar. İstisnalar ise kurumun, kendilerini seçmelerini istedikleri kişilerdi.
İnşallah burada da böyle bir şey yaparlar. Sonuçta bu hem Ziraat'in hem de Vakıfbank'ın işine yarar.
-
@torex evrak teslimi pazar günüymüş
-
@ygmr herhalde online o zaman pazar günü resmi tatil çünkü ilginçmiş pazar günü olması
-
@as-soon-as hocam bu ne zaman oldu bu yıl mı
-
@torex hocam nasıl teslim edileceğini bilemem ama kazanan arkadaşıma sordum.Bir şey demeye çalışıyosanız açık açık söyleyin.
-
@ygmr Hepimiz çok gerginiz sanırım çünkü birşey demek istemedim art niyetim yoktu sadece ilginç geldiğini söyledim bana
-
@as-soon-as evet işsiz insanları istihdam etme gibi bir düşünceleri varsa böyle yapmaları adil olan. İnşaallah öyledir.
-
mülakatı kazanamayanlar da bilgilendirilecek mi yoksa haber gelmemesini ret mi kabul edeceğiz bu konuda bir fikri olan var mı
-
@veryansin mülakat sonucu ne olursa olsun eposta adresine sonucu gönderirler.
-
@financewithtuna bir arkadaş İk yı aramış olumlu olanlara maille bilgilendirme yapılacak demişler fakat bence olumlu-olumsuz dönüş olabilir.