Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@kamucubey Meczubun birine cevap verdim, sizi etiketlemeyi unuttum. İlanda açık açık sokağa çıkma yasağı veya şehirlerarası kısıtlama olursa ertelenir diyor.
-
@beyaz-fil kusura bakmayın dikkatimi çekmemiş teşekkür ederim bilgi için
-
@kamucubey imkansız hale gelirse diyor yalnız sokağa çıkma yasağına rağmen sınav yapılması da kesin olmasa da muhtemel
-
@muddei-hususi Vakıfbankın sınavı ertelemesinin sebebi sokağa çıkma yasağının devam etmesiydi. Anadolu üniversitesini arayıp sorabilirsiniz.
-
@beyaz-fil olabilir dediğim şeyle çelişmiyor yasağın biteceği yok izni alıp sınavı yapalım diyebilirler ÖSYM sınavları yapılıyo bu haftasonu ales var mesela başka kurum sınavları da yapılıyo bazısı hafta içi yapılıyo vs.
-
ertelenecek olsaydı guy sınavı tarihi açıklandığında ertelenirdi bence. onun yerine yeniden il tercihi açtılar. bence ertelenmez
-
Ücreti iade edilen var mi?
-
@fenerlim ben anadolu üniversitesini aradım iptal için ancak ulaşamadım. şu ana kadar da bir gelişme olmadı ben de
-
@fenerlim bende iptal dilekçesi göndermiştim hala cevap yok , iade yok .
-
Ücret iadesi hakkında bilgi alan ya da ücreti iade edilen oldu mu? Başvuru sayfasında basvurum görünmüyor belli ki basvurum iptal edilmiş ama para iadesi yapılmadı.
-
@kepssmağduru ben de alamadim
-
Sinav tarihinde bir değişiklik olacak mi?sinav giris belgeleri ne zaman belli olacak 2 hafta kaldı sinava
-
@fenerlim sinav tarihi değişir mi acaba?hala sinav giris belgeleri aciklanmadi
-
@adımadım değişmesi için bi sebep yok yasaklar da kalktı yayınlanır yakında belgeler
-
@adımadım 8 martta yayinlanacak
-
Sokağa çıkma kısıtlamasında yapılması gerekenler ile ilgili bankanın sitesinde bir duyuru yayınlamış.
-
@md_101 Teşekkürler.
Arkadaşlar eşiniz/kardeşiniz/anneniz veya babanız size refakat edebiliyor ve şehirlerarası seyahat edebiliyorsunuz. Duyuruyu zaten arkadaşımız paylaşmış. Ayrıca karekodlu HES belgenizin çıktısını da yanınıza alın... -
iptal. için başvuru yapanlar sınav anadolu' da başvurunuz görünüyor mu ?
-
@maxiidareci ücreti neden iade etmediler?
-
@fenerlim bekliyoruz bakalım