Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@john-stuart hocam değerli bilgiler için teşekkürler tahminen kaç kişi alınır iki senedir atama olmadıysa bir tahmin yürütebilir misiniz acaba
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanacağı hakkında fikri olan yok mu çok sessizleşti bu başlık
-
@insallaholacak bu hafta artık açıklanır herhalde. Bir yerden sonra bir usanma geliyor sanırım o yüzden kimse yazmıyor, hem burdan haber bekleyenlerin bir kısmı ziraati de kazananlar orda eğitim falan başlayınca burayı unutmuşlardır.
-
konu telegram grubunda daha aktif konuşuluyor sanırım. link için önceki iletilere baktım ama göremedim, telegram linkini özelden paylaşabilecek olan var mı?
-
bugün 3 defa sonu 10 00 ile biten numarayı aradım ama üçünde de açılmadı, ulaşamadım. Direkt ik no varsa paylaşabilir misiniz, arayayım tekrar? teşekkürler.
-
@civedik 0 (216) 724 27 29(31) buyrun hocam.Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim
-
@civedik bir şey öğrenmeniz zor ama illa arayacaksanız 02167242729
-
gayet güzel bir konuşma oldu ama aynı cevaplar... yani baktınız insanlar sabredemiyor, durmadan arıyor hızlandırırsınız süreci, 1,5 ay olmuş halen net değil diyorlar. bu hafta olur mu dedim, onun için de net cevap alamadım.
-
@civedik hocam, 216 724 10 00 mı? Eğer öyleyse direkt olarak internet sitesindeki gm iletişim numarası
-
Arkadaşlar böyle bekleye bekleye hiçbir yere varamıyoruz. Onlar da belli ki bizi umursamıyorlar. Ziraat bankası daha geç mülakat yapmasına rağmen erkenden açıkladı. Biz de kendimizi gösterelim sürekli arayıp soralım. Onlara beklediğimizi gösterelim yoksa başka türlü olmayacak. Sürekli arayıp soralım. Onlar da müdürlerine ileteceklerdir mutlaka.
-
Kaç kişi alacaklar acaba tahmini bir sayı var mı bu kadar uzun sürdüğüne göre alım çok olmalı.
-
Arkadaşlar çok fazla kişi arayınca hemen açıklamıyorlar, senelerdir aynı goygoy devam ediyor 'topluca arayalım, açıklasınlar' diye.
-
@muddei-hususi Hocam alınacak uzman sayısının çok olduğunu düşünmüyorum uzun sürmesinin nedeni ise düz memur alımınıda uzmanlığı kazanamayanlar arasından seçtikleri için olduğunu düşünüyorum. Bir de uzun sürmesinin bir diğer nedeni barajı geçen herkesin mülakata çağrılması...
-
@sign-in barajı geçen herkesin mülakata kalmasının sebebi barajı geçen sayısının az olması, planlananın çok üzerinde kişinin mülakata çağrıldığını sanmam ve evet bir de herkesin nereye atanacağının da ayarlamasını yaptıkları için uzun sürüyor galiba. Umarım bu hafta bu iş biter.
-
@muddei-hususi ilanda şu kadar kişi alınacak 4 katı mülakata kalacak dense haklısınız hocam da ilan direkt barajı geçen herkesin Uzmanlıkta mülakata kalacağını söylüyordu alacağı uzmanlık sayısı 100 civarıdır diye tahmin ediyorum sadece . Arkadaşım ik yı aradığında sayımızın çok olduğunu bu sebeple uzadığını söylemişti. ️
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@sign-in 100 az bir rakam değil zaten ya 500 kişi alacak halleri yok
-
@muddei-hususi Demek istediğimi anlatamadım neyse hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@sign-in mülakata kalan kişi sayısına göre az diyorsunuz anladım saygılar