Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@colebusthe10 gelir hocam gelir. Yıllardır dediğim şekilde açıklanmış. Kesin değil tabi ama durum bu
-
gece hayatta açıklanmaz
-
@brktp6 belli olmaz halkbank sasirttiydi:)
-
Girdiğim her sınav ve mülakatı gece açıklandı nasıl açıklanmaz
-
Bu hafta içi gel be Vakıfbank 🤲🤲🤲
-
Bu hafta açıklanır diye umuyorum artık.
-
@grishanemesis haftaiçi ola hayır ola!
-
@colebusthe10 pazartesi diye umuyoruz:)
-
@beirutde inşallah kardeşim benim inşallah
-
@beirutde sonuçlar açıklanınca müfettiş yardımcısı veya uzman yardımcılığı sözlü sınavına katılmaya hak kazandınız gibi ayrı ayrı belirtiyor mu?
-
@thekurt halkbankta o sekildeydi. ama burda nasil olur hiç bilmiyorum.
-
@thekurt daha önceki senelerde ilanda sadece müfettiş yardımcılığı var sonuç listesi de müfettiş yardımcılığı için yayınlanmış. Bu sene ilanda uzman ve kontrolör ünvanları da dile getirildiği için liste de ayrı ayrı açıklanabilir.
-
@beirutde Hocam tecrübelisin sanırım, sözlü mülakatları nasıl oluyor?
-
halkbank mufettislik mulakati iki asamaliydi biri oturdugunuz yerde digeri genel merkezde. iki mulakatta da teknik / bilgi iceren sorular ile karsilastim ( ilk mulakat sohbet havasinda ilerliyor bir kisiyle, ote yandan duyumlarima gore bazi kisilerde bilgiye dayali teknik konular sorulmamis ama benim boyle degildi). genel merkezdeki daha resmiydi haliyle hatta sansima yonetim kurulu baskani da bulundu. iki mulakatta banka bilancolari ve guncel veriler dahil olmak uzere yuzde 98le dogru cevap vermeme ragmen gecemedim o ayri lol
-
@justinterrogate şaka gibi
-
@justinterrogate böyle şeyleri öğrenince sürece dair insanın heyecanı, umutları azalıyo tabi.
-
@zapt55 yani bu durumdan hal hareketlere dikkat edildigi sonucuna da varilabilir kisilik ozellikleri vb. direkt elenme konusunda suclamada bulunamam. ote yandan kurumlar x4 kisi cagirirsa mulakata zx3 nitelikli kisi mecburen eleniyor. halkbankta mufettis yrdligindan elenenlere uzm yrd veya ickontrolor gibi alternatifleri teklif ettiler bu yuzden. bu nedenle de uzm yrd mulakatina kalmis kisilerin az bir kismi girebildi uzm yrdligina, mufettislikten elenenler o kontenjani biraz kapattigi icin. onun disinda birkac strese sokacak soru soruluyor test amacli. genelde mezun oldugunuz bolumle ilgili veya guncel konularla ilgili sorular soruluyor. buna ek olarak, ilk mulakatta bariz bir sekilde en az 2 referans isteniyor onu da ileteyim (gerci ozel sektorde bile isteniyor da bu konuyu burada tartismayacagim) buna ek olarak surec tamamen aklimda sormak istediklerinizi sorabilirsiniz
-
@justinterrogate müfettişlikte mi istendi hocam.ic kontolor mulakatinda istenmedi benden.
-
@beirutde evet. ben hazirliksizdim ve biraz da sok olmustum acikcasi o yuzden aklima gelmisken belirteyim dedim. ilk mulakat kisiyi tanima amacli sohbet havasinda kisisel bilgilerin alindigi sekilde geciyor benimki 2 saat surmustu sanirim. istanbuldaki mulakat ust yoneticilerle oldugu icin 20 25dk suruyor. benim tahminim ilk mulakatta karsinizdaki mufettisin aldigi bilgiler ozet niteliginde genel merkeze aktariliyor sure kisiti oldugu icin. zaten genel merkezdeki mulakatta onunuzde on - on bes kisi oluyor ve hepsi bilgisayardan anlik islerle ugrastiklari / yogun olduklari icin sizi odaklanarak dinlemeleri pek mumkun olmuyor. evet biraz dikkat dagiticiydi ama yapacak bir sey yok zira baya sinir oldugumu hatirliyorum
-
@justinterrogate referans verdiniz hocam vermediniz mi