Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@adams ben yaptım hocam ama ingilizce kısmında emin değilim bende ingilizceden dolayı geçemezsem barajı geçemem diyorum
-
hocam yazsa birkaç kişi yazar nasıl bir fikir verecek ki bu? Ama şunu söyleyebilirim yanlışlar doğruyu götürmediğinden yapan vardır baya 40ta 20 atla deve değil.
-
25 30 üstü yapanlar da vardir. telegram vs yapilan anketlerden gördüğüm o. tabi bazi kisiler ing barajina takilabilir bunlardan.
-
sorular ve cevaplar yayımlanmadan net hesaplayanları da tebrik etmek lazım
-
@sahnr baya bi soru tartisildi. hatirlanamayan sorular illa ki var tabi. üç aşşağı beş yukarı tahmini tabi bunlar( alan için konuşuyorum)
-
@beirutde ben gy için söyledim.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@sahnr net konuşmuyoruz zaten herkes yaptığını söylüyor. Ben 20 derim 25 gelir 20 derim 15 gelir bilemeyiz ki ama sallamadan cevap çıkarttığım cevaptan emin olduğum soru sayısını söyledim sadece
-
@sahnr gy de bence tamamen varsayimsal konusuyolar. o konuda size katiliyorum
-
Geçen halkbankta 8 ağustos sınav 2 eylül sonuç açıklanmıştı. Bu cumaya kadar açıklanır diye umuyorum
-
@tomjoad bu hesaba göre 9-10 nisana denk geliyor
-
@sahnr iyimser olmaya çalıştım hocam
-
Can çekiştirceklerine soruların cevaplarını yayınlasalardı da herkes duruma göre yoluna baksaydı değil mi ? Ama dur milyon dolarlık soruları her yere yayılır.
-
@colebusthe10 sorulara erişebilmek için bile para vermek gerekiyordu hocam 100 Tl. Parayı ödedikten sonra Eskişehire’e bizzat gidip görevli personellerin gözetimi altında sorulara bakmaya izin vardı bir de. Yayınlamak ne kelime
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@mp yasakçı geldiii lakjalk
-
@beirutde ne dedin anlamadım
-
@mp linki sil. adminler yasaklae yoksa
-
@beirutde neyini silicem devlet sırrı mı paylaştık yasaklarsa yasaklasın