Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Mart sonunda iki hafta içinde dediler sicili bozuk grubun
-
@muddei-hususi kurumlar hem bu tip islemlerle ( pandemi oncesindeki durumu dahi goz onune alirsak ) verimsizlige, psikolojik etkinsizlige yol aciyor hem de tum sinavlarda ulkedeki mali siyasi politika eksikliklerini soruyorlar. bari cevaplari ciddi olarak okusalar lol. sadece guluyorum yasananlara.
-
Bu kadar uzun bekleme girilen kurumu kazansan bile sahip duygusunu zedeler.
-
@colebusthe10 çok beklediğim hic bir sonuç olumlu sonuclanmadi benim icin:)
-
@beirutde kabak tadı verdi üstat
-
@colebusthe10 katılıyorum
-
@beirutde arkadaşlar gişe memurluğu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan var mı acaba zor ve stresli mi yoksa basit ama yorucu bir iş mi
-
@colebusthe10 gençler bugünde pas geçilecek gibi, ne diyorsunuz ?
-
@mühendisbeyin bu sinav yokmus gibi yaparak hayatima devam etme karari aldim ben
-
23 Nisan iddiası doğru mu acaba yakın zamanda arayan oldu mu burda
-
@justinterrogate insan yinede sayfayı yenilemeden edemiyor
-
Arkadaşlar biraz önce aradım. Hiçbirinizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bana söyleneni aktarmak istiyorum. “Net bir tarih yok bu hafta açıklanacağını tahmin ediyoruz. Siteyi takip edebilirsiniz.” İnanmayan tekrar arayabilir. 0222 335 44 79 bu numarayı aradım. Umuyorum hepimiz için en hayırlısı olur.
-
@freetime bankayi mi arandiniz aü mi hocam
-
@beirutde ilanda yazan numarayı aradım yani bankayı.
-
@freetime tesekkür ederim
-
@freetime 23 nisan lafı yalan o halde en azından bunu çıkarabiliriz
-
@muddei-hususi umarım öyle olur hocam. Hepimiz çok yorulduk. En hayırlısı en iyisi nasılsa öyle olsun. Umuyorum bir an önce açıklanır.
-
23 nisan olayını bende ilk inanmamıştım ama sonra arkadaşım aradı ona da 23 nisandan sonra gibi konuşmuşlar. Bazılarına da bu hafta denmiş. Sabır çekmek düşüyor anlayacağınız bize. Hayırlısı inşallah
-
@bykeynes 23 nisan çok uzak bir tarih.halkbank daha kısa sürede açıklamıştı.
-
Şurada 5 arkadaş optikleri gözümüzle okusak 1 ay sürmez optik okuyucunun 2 saatte gerçekleştirecegi işlem niye bu kadar uzun sürüyor akıl alır gibi değil.