Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@colebusthe10 sonradan ekledim arayarak ama sorulacagini bekleyerek gitmemistim
-
@justinterrogate peki işe alınanlar hakkında bir bilginiz var mı? yani sizden farklı ne yaptılar da işe alındılar
-
@justinterrogate saçmalık ya.
-
niye arkadaşın dediği şeye aşırı şaşırdınız? Türkiye gerçeğinin bu olduğunu, mülakatta bilgi,hal ve tavrın bir Hiçç olduğunu yeni öğreniyormuş gibi tepkiler vermeniz garip. maalesef sağlam dayı olmadan diğer bütün değişkenler mülakatta sıfırlanıyor.
-
@sahnr alışığız hocam. ama her seferinde bunları duymak yeniden sinirimizi bozuyor:) yoksa benzer tecrübelerden defalarca gectik
-
Ağız tadı kalmadı
-
Ne acı dimi.. resmen başarılı olmakta suç artık. Mülakatta şey sorcaklar heralde referansın bile yok neden başarılısın ki ne gerek vardı böyle bişeye????
-
@justinterrogate Referanstan kasıt neydi peki? Önceden çalıştığınız bir yerden birileri mi yoksa üniversiteden hocalar falan oluyor muydu? Ya da daha da kötüsü yukarılardan bir isim de kabul müydü referans olarak?
-
Banka mülakatlarında maalesef durum içler acısı 100 kişi alınıyorsa ve 400 kişi mülakata kaldıysa muhtemelen 305 kişi 5 kişilik kontejyana girmek için yarışıyor geride kalan 95 kişi hazır referanslarıyla doğrudan girenler. Bu işsizlik ortamında umuttur diyip başvuruyoruz ama durum bu arkadaşlar.
-
@grishanemesis hatirladigim kadari ile kurum ici istenmisti ilk olarak
-
@grishanemesis Hocam referans aslında bu insan bu işi iyi bir biçimde yapabilir onayını gösteren kişi olması gerekiyor. Ama ülkemizde maalesef referans demek mülakat komisyonuna ulaşıp bunu alın diyecek kişi demek. Üniversite hocasıda olabilir belediye başkanıda amcanız da kurumda çalışanda. Akliniza ne gelirse.
-
@sokrates12 dediginiz gibi olsa bile ayni sey.herkes o onayi alabilir sonucta.
-
@retro Gunümüzde öyle veya böyle ait olduğu anlamıyla uygulanma şansı yok maalesef.Dediginize katiliyorum.
-
Geçen sene ne kadar sürede açıklandı sınav bilgisi olan var mı ?
-
@justinterrogate Hocam Halkbank mülakatlarına bende katılmıştım müfettiş yardımcılığı için.. Sonuç olarak başarısız bir süreç oldu benim adıma ancak bu uzman yardımcılığı teklif edilme olayından tam olarak emin misin ? Önceki yıllarla alakalı olarak bu şekilde duyumlar almıştım ancak bu sene için de oldu mu ? En azından ben o teklifi alamadım da...
-
@brktp6 gecen sene vakifi bilmiyorum ama ben bu sinav sonrasi aradigimda anadolu unideki yetkili hanimefendi 1ayi geciktigi hic olmaz gibi bir soylemde bulunmustu. ote yandan, benim tahminim sonuclarin coktan bilindigi yonunde. normal zamanda aof gibi bircok sinava dayanan anadolu uninin altyapisinin simdiye kadar okumamis olmasini pek beklemiyorum. belki sinav barajlarindan dolayi sonuclarin durumuna gore esnetme yapilmasi / revize edilmesi durumundan dolayi surec uzamis olabilir yoksa mantikli gelmiyor
-
@hsnctn merhaba, forumda ve twitterda denk geldigim kadari ile bazi kisilere ic kontrolor veya uzm yrdligi teklifi sunulmus idi. ben de uzm yrdligi teklifi almistim. benim mulakatimda finansla alakali gelen bircok soruya dogru yanit verdigim ve iktisat mezunu oldugum icim kurum bu alanda degerlendirmek istemis olabilir emin degilim ancak kendimin disinda da bazi orneklere sahit oldugumu belirtebilirim.
-
Sonuçlar nerden açıklanacak peki maille mi vakıfbankın sitesinden mi üninin sitesinden mi?
-
@justinterrogate hocam peki uzmanlığı kabul etmediniz mi siz?
-
@bykeynes mufettis yrdligi mulakatimin iyi oldugunu dusundugum ve orayi hakettigime inandigim icin reddettim. tabi o donem aciklanmis kpssye guvenmem de etkili olmustu