Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Tek komisyon mu ?Bu konu Hakkında Bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar bugün mulakata girenler yok mu? Bir seyler yazsaniz, meraktan olecegiz.
-
Hocam bugün mülakata giren arkadaşlar, mülakata hangi blokta giriyoruz söyleyebilir misiniz?
-
@keynesyensentez Çalış çalışmayı bırakma, bende çalışıyorum ben de uluslararası ticaretten mülakata gireceğim, inşallah her sey gönlümüzce olur
-
Arkadaşlar mülakata girenler var mı aramızda neler soruldu acaba
-
Arkadaşlar Danıştayın yanındaki binada mı giriyoruz mülakata yoksa Medikananın arkasındaki bina mı?
-
@yusufyigitt07 danistayin orasi hocam
-
@yelloww Sağolun hocam mülakat nasıldı maliyeden gireceğim ben de yarın
-
@yusufyigitt07 rica ederim. 5 kisilik bir komisyon var fazla zorlamiyorlar
-
Komisyon farklı mı hocam güler yüzlüler mi bugünkü komisyon yarın olur mu mesela
-
@yusufyigitt07 evet hocam tum bolumlere ayni komisyon giriyor. Cok guler yuzlu bir komisyon degil ama kasinti da degil kesinlikle.
-
hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. mülakat kaç dk sürüyor ve yayınlanan sınav sonuç sıralamasına göre mi gireceğiz içeri söyleyebilir misiniz?
-
@leventdespoir yayınlanan listeye göre sırayla mülakata giriliyor. Ortalama 7-8 dk sürüyor mülakat.
-
@yelloww hocam size neler soruldu
-
@estergon-kalesi siz girdimiz mi hocam size neler soruldu girdiyseniz
-
@muzgor iktisattan girdim hocam. Branş soruları ve ua alanla ilgili 1-2 soru.
-
@estergon-kalesi toplam 2 soru mu soruldu hocam
-
@estergon-kalesi branş soruları derken dizim mezun olduğunuz alan mı yoksa ortak alan mı yanş iktisat ille ilgili sorular mı
-
@muzgor branş derken iktisat sorularıydı hocam, her üye 1 veya max 2 soru soruyor zaten. Bana yanlış hatırlamıyorsam 7 soru soruldu.
-
@muzgor bana da her uye 1 er soru sordu hocam