Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Kamuda calisiyor musunuz?
-
Nihai puanı öğrenebiliyor muyuz internet sitesinden?
-
@bulut25 hocam siz kazandınız mı?
-
@ktmktm hocam yazili sinavi birincisiyim. Mulakatta tum sorulari cevapladim hepsi onayladi. Yedekte dahi yokum. Ustelik sinavlarin ortalamasi alinacakti
-
@neokeynesyen ne yazıkki yedeğe bile layık görülmedik
-
@yelloww sizin için de ayrıca üzüldüm hocam. Umarım hakkımızın yenmediği ilanlar da gelir yakında.
-
@yelloww Sağlık olsun hocam, Duy mu oldu sizin ?
-
@estergon-kalesi guy oldu hocam
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim . Ziraat Katılım ve Guy feragat edecek var mı?
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum. Yedekte olduğum için sormam gerek iktisattan kazanıp da gitmeyecek var mı ?
-
sizce ticaret denetmenliği mi yoksa guy mu ?
-
Maliyeden kazandım arkadaşlar.Guyu da kazanmıştım şu an kararsızım rotasyondan dolayı sizce rotasyon ne kadar can sıkıcı ne kadar zor olabilir?
-
@blcmert Denetmenlik tabiki.
-
@yelloww Daha iyileri de olur inş hocam, yeterince kanıtladınız zaten kendinizi.
-
@estergon-kalesi öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. gerçekten bilmediğimden dolayı soruyorum sizce neden denetmenlik ?
-
@estergon-kalesi insallah hocam. Olsaydi guydan feraget edecektim. Su anda da tek uzuntum haksizligin bu kadar gozumuze sokuluyor olusu. Tek temennim hak eden herkesin hakkini alabilmesi.
-
Ilbank tercih etmeyecek arkadaş acaba kurumu arayıp bilgi verebilir mi ?
-
@yusufyigitt07 bence de kesinlikle denetmenlik
-
@blcmert Denetim kadrosu adı üstünde, iş tanımı gayet net ve zamanla yetkinleşilebilen bir meslek, zamanla tek başınıza da denetimde bulunma yetkiniz var sanırım (rahatlık bakımından), gümrük olduğu için maaşınz guya göre daha yüksek oluyor. Edindiğim ve soruşturduklarım bunlardı yanlışlıklar olabilir, arkadaşlar düzelirtirler (bu meslek adı altında ilk alım zaten) , dezavantaj görünen ise Rotasyon olması. 3. Bölge 5 yıl, 2.bölge 7 yıl, 1.bölge 9 yıl zorunluluk var. Diğer kötü yanı bana göre kura ile atama olması.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@estergon-kalesi teşekkürler hocam. bir arkadaşım için sormuştum. cevabınız için sağ olun