Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar
-
Bakanligi ariyorum fakat ulasamiyorum. Ne zaman aciklanir bilgi edinen var mi ?
-
Bakanligi ariyorum fakat ulasamiyorum. Ne zaman aciklanir bilgi edinen var mi ?
-
@yelloww İnşallah bayrama açıklarlar da bayramımız bayram olur
-
@aşkar inşallah.
-
Var mı arayıp haber alan arkadaşlar?
-
Resmi gazetede beklenen rotasyon ilanı geldi
-
@bulut25 Olay ne kardeşim anlamadım açıklanması yakın mıdır yani o anlam mı çıkıyor?
-
@yusufyigitt07 açıklanması yakın olabilir bir duyumum yok, ancak atandıktan sonra belli aralıklarla il değiştirilmesi (rotasyon) geldi
-
Arkadaslar bayramdan once aciklanir diye bekliyordum ama simdi aradim telefonu acan hanimefendi personellerin idari izinli olduklarini soyledi
-
Ucuncu hizmet bolgesinde 5 yil mi kalacak denetmen/denetmen yardimcilari?
-
@constanta evet resmi gazetenin ekinde 3. Bolge de 5 yıl 2. Bolge 7 yıl 1. Bolge 9 yıl gözüküyor
-
11 Mayis'ta resmi gazetede yayimlanan yonetmelige gore, madde 20, (10) Dedektör köpek idarecisi, x-ray operatörü ve gemi arama eğiticisi olarak görevlendirilen muhafaza memurları, gümrükler muhafaza kriminal laboratuvar müdürlüklerinde inceleme ile görevlendirilenler ile merkez teşkilatına atanacak personel hariç olmak üzere, Bakanlık kadrolarına ilk defa atanan personel, atandıkları yerde iki yıl fiilen görev yapmadan diğer hizmet birimlerine yer değiştirme suretiyle atanmak için başvuruda bulunamaz. Burasi kafami karistirdi, tesekkurler.
-
@constanta Ben burayı dikkatli okumamıştım, acaba yeni atanan memur derken aday memurluk sürecinden mi bahsediyor bilemedim. Şuan kimse tam bilemiyor bir şeyleri, inşallah bayram sonrası erkenden açıklanır
-
Bizim aleyhimize epey bir değişiklik olduğu kesin, hakkımızda hayırlısı
-
Peki ilk atama yeri neye göre hangi şehre olacak bilgisi olan var mı?
-
@yusufyigitt07 yönetmelikten anladığım, 3. hizmet bölgesinden bir ile e-atamayla kura şeklinde olacak
-
@aşkar 2. Ve 1. Bölgeye geçişlerde nasıl bir prosedür var biliyor musunuz mesela kaç yıl geçince tayin isteyebileceğiz veya evlilik durumunda eş durumu vs bilginiz var mı?
-
@yusufyigitt07 3. Bölge 5 yıl, 2. bölge 7 yıl 1. bölge 9 yıl kalma mecburiyeti varmış birini tamamlamadan diğerine geçilemiyor. Eş durumundan ise eşin 5 yıl çalışıyor olması gerekmiş
-
@aşkar Hocam bu eş durumu şartları ile ilgili bilgileri nereden bulabilirim l